Ταυτοποιήθηκαν 4 άτομα που είχαν επιτεθεί σε νεαρούς που φορούσαν μπλούζες του ΑΡΗ στα τέλη του Μαίου στο Πανόραμα

 


Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία (4) ατόμων τα οποία εμπλέκονται σε επίθεση με αθλητικό υπόβαθρο σε βάρος νεαρών, που έλαβε χώρα στο Πανόραμα

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης με αθλητικό υπόβαθρο, σε βάρος δύο νεαρών, που έλαβαν χώρα στα τέλη Μαΐου του τρέχοντος έτους, στην περιοχή του Πανοράματος, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων τεσσάρων (4) εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς άντρες ηλικίας  18, 19 και 19 ετών και έναν 17χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ληστεία κατά συναυτουργία, ληστεία σε συνέργεια και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Αναφορικά με τα συμβάντα, βραδινές ώρες στις 26-05-2023, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι, έχοντας οπαδικά κίνητρα, επιτέθηκαν σε νεαρό που βρισκόταν σε πάρκο του Πανοράματος και με απειλή και χρήση βίας, του αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό και κασκόλ με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της πόλης, ενώ σε έτερο σημείο της περιοχής, με απειλή βίας, αφαίρεσαν από άλλο νεαρό άτομο ενδύματα, που έφεραν χαρακτηριστικά συνδέσμου της ίδιας ομάδας.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση υπολοίπων δραστών.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!