Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 62χρονου που βίαζε και φωτογράφιζε γυμνή την ανήλικη ανηψιά του

  


Μια νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης ήρθε στο φώς της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη. Οπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. sχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 62χρονου στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για βιασμό

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικης ημεδαπής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 62χρονου ημεδαπού.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο προαναφερόμενος, προ δέκα ετών, εντός της οικίας του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εκμεταλλευόμενος την απουσία της συζύγου του και έχοντας υπό την επίβλεψη την παραπάνω ανήλικη ανιψιά του, προέβαινε κατ΄επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, προσέβαλε κατ’ επανάληψη την τιμή της με χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα, ενώ εξανάγκαζε την ανήλικη να αφαιρέσει τα ρούχα της και προέβαινε σε πορνογραφική εκμετάλλευση αυτής, φωτογραφίζοντάς την.

Το σχετικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!