Την άλλη εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα πρώτα 71 ονόματα για τη περιφέρεια ΚΜ από τη ΣΥΝ-εργασία λόγω του πένθους

 


Τα πρώτα 71 ονόματα για τη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από τη ΣΥΝ-εργασία

 
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βασίλης Ρόκος, και η ομάδα του ΣΥΝ-εργασία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την προετοιμασία του ψηφοδελτίου τους για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.
 
Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΝ-εργασία αποτελείται από μια ευρεία γκάμα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων 71 ονομάτων τα οποία είναι έτοιμα προς ανακοίνωση. Η σύνθεση του ψηφοδελτίου μας είναι πολυσυλλεκτική και διακομματική, αντικατοπτρίζοντας και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες κάθε κοινωνικής ομάδας και ηλικιακής ομάδας. Το ΣΥΝ-εργασία δημιούργησε ένα πραγματικά εκπροσωπητικό και πολυφωνικό ψηφοδέλτιο.
 
Παρόλο που έχουμε έτοιμη την ψηφιακή παρουσίαση των πρώτων τομεαρχών της ομάδας μας όπως και την λίστα των πρώτων 71 υποψηφίων, λαμβάνοντας υπόψη το πένθος που βιώνει η χώρα μας μετά τις πυρκαγιές και τα θύματα που έχουν προκαλέσει, αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε την κοινοποίηση του ψηφοδελτίου μας μέσω αυτού του δελτίου τύπου που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα. Σεβόμενοι το εθνικό πένθος και εκφράζοντας τα βαθιά μας συλλυπητήρια προς τις οικογένειες που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την ανακοίνωση των υποψηφίων μας για την επόμενη εβδομάδα.
 
 
Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και την υποστήριξή σας. Είμαστε αποφασισμένοι ότι η ανακοίνωση των υποψηφίων μας θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, μετά την περατούσα περίοδο εθνικού πένθους. Θα συνεχίσουμε να στέκουμε αλληλέγγυοι και προσφέροντας την απαιτούμενη βοήθεια στους πληγέντες, αναδεικνύοντας την ανθρωπιά και την ενότητα που μας χαρακτηρίζει ως λαό.
 
Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε για την υπομονή σας και να εκφράσουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα κατά τη διάρκεια αυτής της τραγωδίας. Η σκέψη μας είναι μαζί τους και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακούραστα για την ανακούφιση του πόνου και να δώσουμε τις προτάσεις μας για την ανάκαμψη των πληγέντων περιοχών.
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.
 
Ευχαριστούμε και παραμένουμε αφοσιωμένοι στην υπηρεσία της κοινότητας μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!