Κεντρική Μακεδονία: Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. σε 859 οχήματα και 1107 άτομα. Έγιναν16 συλλήψεις και βεβαιώθηκαν 230 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

 


Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκαν συνολικά 859 έλεγχοι οχημάτων και 1.107 έλεγχοι ατόμων

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκαν πρωινές ώρες σήμερα (29 Ιουλίου 2023), ειδικές αστυνομικές δράσεις σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική.

Στόχος είναι η πρόληψη των κλοπών και διαρρήξεων, η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ο εντοπισμός φυγόποινων, η σύλληψη δραστών εγκληματικών πράξεων και γενικότερα η αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών δράσεων πραγματοποιήθηκαν 859 έλεγχοι οχημάτων και 1.107 έλεγχοι ατόμων.

Συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα από τα οποία:

  • 13 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών,
  • 2 άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις και
  • 1 άτομο για κλοπή.

Επίσης, στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων, βεβαιώθηκαν 230 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν 3 οχήματα.

Οι δράσεις αυτές, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και το επόμενο διάστημα στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!