Άνοδος στην Β' ΕΚΑΣΘ ανδρών για τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου BC

 


ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Β΄ΕΚΑΣΘ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ BC

 

Στην Β΄ΕΚΑΣΘ Κατηγορία Ανδρών ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 Ο σύλλογος φαίνεται πως αφήνει πολύ γρήγορα πίσω του τη περσινή κακή παρένθεση όπου υπήρξε ο υποβιβασμός στην Γ1 ΕΚΑΣΘ και έπειτα απο μια πολύ δυνατή σεζόν στη κατηγορία, επιστρέφει τη νέα χρονιά πίσω στην Β΄ΕΚΑΣΘ. Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου παρόλο τις όποιες φετινές ατυχίες ( 3 τραυματισμοί παικτών με χιαστούς) ολοκλήρωσε την παρουσία του στη Γ1 ΕΚΑΣΘ μέσα από μια πορεία 30 αγωνιστικών με συνολικά 20 νίκες και 6 μόνο ήττες. Από κει και πέρα μέσα απο τη διαδικασία των playoff ο σύλλογος είχε 2 νίκες και 2 ήττες από τα συνολικά τέσσερα παιχνίδια τα οποία έδωσε. Όπως λένε παίκτες, προπονητές και διοίκηση, η φετινή επιτυχία οφείλεται κυρίως στο δέσιμο της ομάδας και στο καλό κλίμα που υπήρχε μεταξύ τους.

Από κει και πέρα ο σύλλογος ήδη έχει ξεκινήσει να προγραμματίζει το πλάνο της νέας σεζόν διατηρόντας τον βασικό κορμό που έφερε την ομάδα σε αυτή την θέση και προχωρόντας και στην κατάλληλη ενίσχυση. Ενίσχυση που σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, έχει προχωρήσει ήδη και πρόκειται να ανακοινώσει ο σύλλογος τις επόμενες ημέρες.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!