Σύσκεψη Στ. Κωνσταντινίδη με Σταικούρα, Αλεξοπούλου, Ταχιάο για συγκοινωνιακά και κυκλοφοριακά ζητήματα της Θεσσαλονίκης


 Σύσκεψη για τα συγκοινωνιακά και κυκλοφοριακά ζητήματα της Θεσσαλονίκης παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ., ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, συγκαλεί σύσκεψη εργασίας παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Θέμα της σύσκεψης είναι η διακρίβωση της κατάστασης και η επίλυση των συγκοινωνιακών και κυκλοφοριακών ζητημάτων στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των μεγάλων έργων υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ελληνικό Μετρό Α.Ε. (Ποσειδώνος 40-60  & Ερυθρού Σταυρού 20-24, Πυλαία), παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, της Υφυπουργού αρμόδιας για θέματα Μεταφορών κας. Χριστίνας Αλεξοπούλου, του Υφυπουργού αρμόδιου για θέματα Υποδομών κ. Νίκου Ταχιάου και του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών κ. Γιάννη Ξιφαρά.

...


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!