ΔΕΥΑΩ: Διακοπές νερού κατά τις βραδινές ώρες σε περιοχή στο Μελισσοχώρι - Νέα έκκληση για ορθολογική χρήση του νερού

 


ΔΕΥΑΩ: Διακοπές νερού κατά τις βραδινές ώρες σε περιοχή στο Μελισσοχώρι - Νέα έκκληση για ορθολογική χρήση του νερού

Από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου (Δ.Ε.Υ.Α.Ω.) ανακοινώνεται ότι από σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 και κάθε βράδυ θα διακόπτεται η υδροδότηση σε περιοχή στο Μελισσοχώρι, προκειμένου να γεμίζει η δεξαμενή με νερό.

Ειδικότερα, η υδροδότηση θα διακόπτεται καθημερινά από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας, στην περιοχή που βρίσκεται από το πρατήριο υγρών καυσίμων και πάνω.

Η ΔΕΥΑΩ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών και υπενθυμίζει πως τα προβλήματα στην υδροδότηση οφείλονται στην πτώση της στάθμης των υδάτων των γεωτρήσεων και κατά συνέπεια στη δυναμική του υδροφορέα τους. Η Επιχείρηση σε συνεργασία με το ΑΠΘ επεξεργάζεται λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

 Παράλληλα, η ΔΕΥΑΩ απευθύνει νέα έκκληση προς τους καταναλωτές να μην καταναλώνουν νερό για πότισμα κήπων, πλύσιμο πεζοδρομίων, αυλών κοκ. ειδικά κατά τις ημέρες του καύσωνα, ώστε να μην οξυνθεί το πρόβλημα της επάρκειας του νερού.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!