Διευρυμένο ωράριο στις δομές αστέγων λόγω καύσωνα στο δήμο Θεσσαλονίκης

 


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Διευρυμένο ωράριο στις δομές αστέγων λόγω καύσωνα

Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργήσουν μέχρι την Τετάρτη 26/7 οι δομές αστεγίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προστασίας των πολιτών από τον καύσωνα.

Συγκεκριμένα το Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων (Μοναστηρίου 62) θα λειτουργεί από τις 09:00 έως τις 19:00. Το Υπνωτήριο Αστέγων (Ανδρέου Γεωργίου 5) θα λειτουργεί από τις 17:00 έως τα 09:00 της επόμενης μέρας.

Κατά τις ώρες λειτουργίας οι δομές στελεχώνονται με το απαιτούμενο προσωπικό για την υποστήριξη των ωφελούμενων πολιτών (κοινωνικό λειτουργό, νοσηλευτή, βοηθητικό προσωπικό κ.ά.).

Παράλληλα οι υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης που λειτουργούν σε 24ωρη βάση ενημερώνουν πολίτες που συναντούν και βρίσκονται σε συνθήκες αστεγίας για την έκτακτη λειτουργία των Δομών προκειμένου να προφυλαχθούν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!