Θεσσαλονίκη: Στο Μελισσοχώρι άφησε δυο μετανάστες και στην Καλαμαριά τον συνέλαβαν.

 


Συνελήφθησαν δύο άτομα για ισάριθμες περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών

Συνεχείς ελέγχους πραγματοποιούν καθημερινά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο (2) άτομα για ισάριθμες περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης:

  • μεσημβρινές ώρες χθες (13-07-2023), συνέλαβαν στην Εγνατία Οδό (πλησίον διοδίων Ασπροβάλτας) 23χρονο αλλοδαπό, διότι σε Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε εντοπίστηκαν έξι (6) μεταφερόμενοι αλλοδαποί, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.
  • απογευματινές ώρες χθες (13-07-2023), συνέλαβαν σε περιοχή της Καλαμαριάς 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος νωρίτερα, σε περιοχή του Μελισσοχωρίου, αποβίβασε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε δύο παράτυπους μετανάστες.
    Κατασχέθηκαν ένα (1) κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ και το όχημα, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 08-07-2023 σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!