Με κουκλοθέατρο, χορό, δώρα και γλυκίσματα η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στον παιδικό σταθμό «Τα Μυγδονάκια»

 


Με κουκλοθέατρο, χορό, δώρα και γλυκίσματα η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στον παιδικό σταθμό «Τα Μυγδονάκια»

Με κουκλοθέατρο, χορό, δώρα και γλυκίσματα πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στον παιδικό σταθμό «Τα Μυγδονάκια» της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η γιορτή έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στη Λητή.


Τα παιδιά διασκέδασαν με τα «Τρία Γουρουνάκια» που παρουσιάστηκαν με κουκλοθέατρο, χόρεψαν και τραγούδησαν, ενώ απόλαυσαν λαχταριστούς λουκουμάδες και παρέλαβαν βιβλία με παραμύθια που τους μοίρασε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.


«Με χαμόγελα και αισιοδοξία ολοκληρώνουμε μια ακόμη σχολική χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, καθώς και τους υπαλλήλους της ΔΗ.ΚΕ.Ω. για το σπουδαίο έργο που παράγουν», είπε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης και τόνισε πως η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου έχει στόχο οι υπηρεσίες που παρέχονται προς τα παιδιά και τους γονείς να είναι υψηλού επιπέδου και διαρκώς να αναβαθμίζονται.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με χορό, τραγούδια και αναμνηστικές κάρτες που έφτιαξαν τα παιδιά και κρέμασαν στα κλαδιά ενός δέντρου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!