ΔΕΥΑΩ: Με υδροφόρες τροφοδοτείται η δεξαμενή στο Μελισσοχώρι - Σύσταση στους καταναλωτές να ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ το νερό για πόση

 


ΔΕΥΑΩ: Με υδροφόρες τροφοδοτείται η δεξαμενή στο Μελισσοχώρι - Σύσταση στους καταναλωτές να ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ το νερό για πόση

Από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου (ΔΕΥΑΩ) ανακοινώνεται ότι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την υδροδότηση του Μελισσοχωρίου (λόγω της πτώσης της στάθμης των υδάτων στις γεωτρήσεις) αντιμετωπίζεται προσωρινά με την τροφοδοσία της δεξαμενής με νερό που μεταφέρεται με υδροφόρες.

Στο πλαίσιο αυτό διενεργούνται νέες αναλύσεις ποιότητας του νερού και μέχρι να ολοκληρωθούν συστήνεται στους καταναλωτές του Μελισσοχωρίου να ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ για πόση.

Η ΔΕΥΑΩ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ποιότητα του νερού μόλις ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες αναλύσεις.

Η ΔΕΥΑΩ υπενθυμίζει πως συνεργάζεται με το ΑΠΘ και εξετάζει λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ενώ απευθύνει νέα έκκληση προς τους καταναλωτές να μην καταναλώνουν νερό για πότισμα κήπων, πλύσιμο πεζοδρομίων, αυλών κοκ.

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!