Π. Τσακίρης: Σε τροχιά υλοποίησης η συντήρηση της οδού που συνδέει τη Νεοχωρούδα με την ΠΕΟ Θεσσαλονίκης-Κιλκίς

 


Π. Τσακίρης: Σε τροχιά υλοποίησης η συντήρηση της οδού που συνδέει τη Νεοχωρούδα με την ΠΕΟ Θεσσαλονίκης-Κιλκίς

Με πολύ κέφι και με την ευχάριστη ανακοίνωση σχετικά με την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για τη Νεοχωρούδα έγινε χθες το βράδυ στο χωριό παραδοσιακό γλέντι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» του Δήμου Ωραιοκάστρου και της πανήγυρις της Αγίας Παρασκευής. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρούδας «Μ. Αλέξανδρος».Το κοινό καλωσόρισε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας «Μ. Αλέξανδρος», Μίνα Μέρμηγκα, η οποία αναφέρθηκε στη συμβολή των μελών του Συλλόγου στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, στο χαιρετισμό του τόνισε πως ο Δήμος Ωραιοκάστρου είναι υπερήφανος υποστηρικτής των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου και στηρίζει τις πρωτοβουλίες τους συνδιοργανώνοντας εκδηλώσεις μαζί τους, ενώ συνεχάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεοχωρούδας για την προσφορά του.

Ο κ. Τσακίρης ανακοίνωσε παράλληλα στους κατοίκους ότι μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης ένα σημαντικό έργο για την περιοχή. «Ικανοποιούμε ένα αίτημα ετών των κατοίκων, τη συντήρηση του οδοστρώματος της οδού που συνδέει τη Νεοχωρούδα με την ΠΕΟ Θεσσαλονίκης - Κιλκίς. Το έργο περνά σε φάση υλοποίησης, αφού πλέον έχουμε προσωρινό ανάδοχο και αναμένουμε τους επόμενους μήνες -εάν δεν υπάρξουν ενστάσεις- να έχουμε την ολοκλήρωση του. Είναι ένα από τα πολλά έργα που έχουμε σχεδιάσει και υλοποιούμε για τη Νεοχωρούδα σε άριστη συνεργασία με την τοπική κοινωνία. Προσεχώς θα υπάρξουν ακόμη περισσότερα», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.


«Σας καλωσορίζω στο φιλόξενο χωριό μας», είπε ο πρόεδρος της Κοινότητας Νεοχωρούδας, Χρήστος Σαραμούρτσης, και ευχαρίστησε τους εθελοντές, τε μέλη του τοπικού συμβουλίου και όσους συνέβαλαν για να γίνει η εκδήλωση.

Το κοινό διασκέδασε με τους ήχους του μουσικού σχήματος «Γκαϊντε» και στήθηκαν παραδοσιακοί χοροί μέχρι τα ξημερώματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού απέσπασαν τα παιδιά του χωριού που συμμετέχουν στα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου «Μ. Αλέξανδρος» και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!