Διαψεύδει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης για τα χρυσαφικά: Κανείς εγαζόμενος δεν έλαβε την παραμικρή αμοιβή

 

Με ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης διαψεύδεται οτι οι συνάδελφοί τους έλαβαν μερίδιο των χρυσαφικών που βρέθηκαν στον ΣΜΑ του δήμου Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: 

Στην πρωινή εκπομπή του Mega “Kοινωνία Ώρα Μηδέν” του δημοσιογράφου Ιορδάνη Χασαπόπουλου και Ανθής Βούλγαρη,  στις 06/07/2023,  σε σύνδεση με ανταποκριτή στη Θεσσαλονίκη - συνεργάτη της εκπομπής, αναφέρθηκε λανθασμένα, άστοχα και ελπίζουμε όχι εσκεμμένα, ότι δόθηκε σε συναδέλφους-εργαζομένους μερίδιο των χρυσαφικών που ευρέθηκαν από τους ίδιους στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Θεσ/νίκης, που τα πέταξε καταλάθος, σε κάδο απορριμμάτων, συνδημότης μας.

          Διαψεύδουμε  κατηγορηματικά  αυτήν την είδηση, όπως μεταδόθηκε, ευτυχώς, μόνο από το συγκεκριμένο ενημερωτικό κανάλι. Κανένας εργαζόμενος του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και της Καθαριότητας δεν έλαβε την παραμικρή αμοιβή, ούτε καν τα νόμιμα εύρετρα από τον παθόντα συνδημότη μας...Το μοναδικό ποσό που δόθηκε παρουσία όλων των παρευρισκομένων και της Αστυνομίας, ήταν 40 ευρώ για να κεραστούν.

          Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας. Μακρυά από εμάς κάθε παραπληροφόρηση, σκόπιμη ή μη .

          Εξάλλου,  οι εργαζόμενοι του Δήμου Θεσσαλονίκης δε χαρακτηρίζονται από τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές και πάντα με ήθος, σεβασμό και  ανιδιοτέλεια  υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.


                                      ΤΟ   Δ.Σ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!