Έλεγχοι της Τροχαίας Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Καλαμαριάς και σύλληψη δυο οδηγών που οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ

 


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έλεγχοι της τροχαίας στην περιοχή της Καλαμαριάς οδήγησε στην σύλληψη δυο οδηγών που οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ηα ανκοίνωση αναφέρει: 


Έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Καλαμαριάς

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με στόχο την ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,  τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την εξάλειψη των συνθηκών που επιτείνουν τις συνέπειες τους, επικεντρώνεται σε ποιοτικούς και ουσιαστικούς ελέγχους. Προς τον σκοπό αυτό, υιοθετήθηκαν διάφορες μορφές τροχονομικής αστυνόμευσης, μεταξύ των οποίων συστηματικοί έλεγχοι αλλά και έλεγχοι με τη μορφή εξορμήσεων.

Στο πλαίσιο των δράσεών της, ξημερώματα σήμερα (29-07-2023), αστυνομικοί ομάδας Ο.Ε.Π.Τ.Α., σε ελέγχους που πραγματοποίησαν στην περιοχή της Καλαμαριάς, εντόπισαν δύο οδηγούς, να κινούνται, με επιβατικά οχήματα, υπό την επήρεια αλκοόλης, οπότε και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Νομού.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!