Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, ξεκινά την ανακοίνωση των υποψήφιων του συνδυασμού “Μαζί για τον τόπο μας”

 


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, ξεκινά την ανακοίνωση των υποψήφιων του συνδυασμού “Μαζί για τον τόπο μας”

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ο συνδυασμός μας «Μαζί για τον τόπο μας» κάνει ένα φιλόδοξο ξεκίνημα!

Γι’ αυτό ζητώ την συστράτευση σας, ώστε να πορευτούμε όλοι μαζί με μοναδικό στόχο ο Δήμος Ωραιοκάστρου να κάνει άλματα εμπρός.

Απευθύνομαι σε όλες και όλους τους συνδημότες μου, ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων και πολιτικών επιλογών, προσκαλώντας σας να γίνετε συμμέτοχοι στην αλλαγή που θέλουμε να φέρουμε στο δήμο μας.

Η πρόκληση και το στοίχημα τόσο για εμένα, όσο και για τα μέλη του συνδυασμού μας είναι η μετατροπή του Δήμου Ωραιοκάστρου σε έναν δήμο πρότυπο. Οι προκλήσεις και οι στόχοι μας είναι υψηλοί, γιατί αυτό αξίζει σε όλους μας. Σε εμάς, στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές.

Στην κοινή αυτή προσπάθεια έχω το προνόμιο να συμπορεύομαι με μια ομάδα εξαιρετικών ανθρώπων με τους οποίους έχουμε διαφορετικές αφετηρίες, εμπειρίες και διαδρομές. Μας ενώνει, όμως, η κοινή αγάπη για τον τόπο μας και η πίστη ότι μπορούμε να τον φτάσουμε ψηλά. Και θα πετύχουμε με λόγο αυτοδιοικητικό και ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα, βασισμένο στις ανάγκες κάθε δημοτικής ενότητας.

Είμαστε, λοιπόν, αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη της δημιουργίας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα δήμο που θα λειτουργεί αποτελεσματικά και θα βρίσκεται πραγματικά δίπλα στον δημότη.

Έχοντας ως παρακαταθήκη σταθερές αξίες και πρεσβεύοντας νέες πολιτικές, σας ζητώ να υπερβούμε εαυτούς, να γίνουμε συμμέτοχοι στην αλλαγή που θέλουμε να φέρουμε στον δήμο μας και να δώσουμε αυτόν τον αγώνα όλοι «Μαζί για τον τόπο μας».

Γιατί Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σήμερα σας λέω «μπορούμε». Σε πέντε χρόνια θα σας πω «το κάναμε».

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!