Έβρος: Προσπάθησαν να περάσουν απο τα σύνορα δυο πολυτελή ΙΧ που είχαν κλαπεί στην Μ. Βρετανία. Συνελήφθησαν οι δυο αλλοδαποί οδηγοί

 


Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, για συναυτουργία, κλοπή τροχοφόρων και πλαστογραφία

Συνελήφθησαν χθες (28-7-2023) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, συναυτουργία, κλοπή τροχοφόρων και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, οι δράστες ως οδηγοί δύο πολυτελών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων μετέβησαν από κοινού στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη Χώρα.


Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX διαπίστωσαν ότι οι αριθμοί πλαισίου και των δύο οχημάτων ήταν παραποιημένοι, ενώ όπως προέκυψε τα οχήματα είναι καταχωρημένα από τις Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου ως κλαπέν.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!