Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών στην οδό Γ. Παπανδρέου του Δήμου Θεσ/νικης


Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα (24/07/2023) έως την Πέμπτη (27/07/2023) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γ. Παπανδρέου του Δήμου Θεσ/νικης, κατά τις ώρες 07:00 έως 19:00 έκαστης ημέρας, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης. Ειδικότερα:

Δευτέρα (24/07/2023)

– στην οδό Γ. Παπανδρέου, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (02) δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Θ. Σοφούλη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλούτωνος.

–      Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γ. Παπανδρέου θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

Τρίτη (25/07/2023)

 – στην οδό Γ. Παπανδρέου, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Θ. Σοφούλη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλούτωνος.

–  Δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Δημητρακοπούλου, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας έως τη συμβολή της με την οδό Γ. Παπανδρέου.

– Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γ. Παπανδρέου θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο (02) δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

Τετάρτη (26/07/2023)

 – στην οδό Γ. Παπανδρέου, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (02) δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλούτωνος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρηγορίου Κυδωνιών.

–      Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γ. Παπανδρέου θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

Πέμπτη (27/07/2023)

– στην οδό Γ. Παπανδρέου, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλούτωνος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρηγορίου Κυδωνιών.

–      Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γ. Παπανδρέου θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο (02) δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!