Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στις επαρχιακές οδούς Θεσσαλονίκης προς Πλαγιάρι- Επανωμή και προς Μηχανιώνα

 


Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην 28η Επαρχιακή Οδό και στην 30η Επαρχιακή Οδό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (28/7/2023)

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην 28η Επαρχιακή Οδό και στην 30η Επαρχιακή Οδό θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στα εξής σημεία:
α) επί της 28ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής, περίπου 1.800 μ. από τη διασταύρωση της 28ης Επαρχιακής Οδού με την 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, στο ύψος της 2ης στάσης του ΟΑΣΘ, στην κατεύθυνση προς Πλαγιάρι.
β) επί της 30ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ρυσίου - Ταγαράδων στη διασταύρωσή της με την 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, στο ύψος της επιχείρησης “Γραικός”.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023 με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!