Δωρεάν rapid test Covid-19 για πεζούς στο Δ. Ωραιοκάστρου από 24 έως 28 Ιουλίου 2023

 


Δωρεάν rapid test Covid-19 για πεζούς στο Δ. Ωραιοκάστρου από 24 έως 28 Ιουλίου 2023

Συνεχίζονται οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 για πεζούς στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Ειδικότερα, τα rapid test θα γίνουν ως εξής:

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023: Από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι *

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023: Από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023: Από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023: Από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023: Από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου «Ι. Καποδίστριας», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 23 και Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο) και θα διενεργούν δωρεάν τεστ σε πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet. 

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ: https://eody.gov.gr/.

* Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ εάν κατά την διάρκεια της εβδομάδας επικρατούν συνθήκες καύσωνα το ωράριο διενέργειας των τεστ ενδέχεται να τροποποιηθεί και να εκδοθεί νέα ανακοίνωση


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!