Έκτακτη αλλαγή ωραρίων διενέργειας των δωρεάν rapid test Covid-19 στο Δ. Ωραιοκάστρου λόγω του καύσωνα

 


Έκτακτη αλλαγή ωραρίων διενέργειας των δωρεάν rapid test Covid-19 στο Δ. Ωραιοκάστρου λόγω του καύσωνα

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου γίνεται γνωστό πως ο ΕΟΔΥ προχωρά εκτάκτως σε αλλαγή των ωραρίων διενέργειας των δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 για πεζούς στο Δήμο Ωραιοκάστρου, λόγω του κύματος καύσωνα που αναμένεται από σήμερα στη χώρα.

Ειδικότερα, τα rapid test θα γίνουν ως εξής:

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023: Από τις 8 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023: Από τις 8 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου «Ι. Καποδίστριας», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 23 και Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο) και θα διενεργούν δωρεάν τεστ σε πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet. 

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ: https://eody.gov.gr/.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!