Ωραιόκαστρο: Ανακοινώθηκαν 11 νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας»

 


«Με ισχυρή θέληση και ακλόνητη αγάπη ενώνουμε δυνάμεις και συνεχίζουμε δυνατά Μαζί για τον τόπο μας»

 

Ανακοινώνονται 11 νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, δήλωσε για την ανακοίνωση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας»:

«Καλωσορίζω και εύχομαι καλό αγώνα σε 11 νέους υποψηφίους συμβούλους, που εντάσσονται στο μεγάλο αυτοδιοικητικό συνδυασμό μας. Συμπολίτες μας που αγαπούν, νοιάζονται τον τόπο τους και θέλουν να προσφέρουν. Ανακοινώνουμε 4 υποψηφίους της Κοινότητας Ωραιοκάστρου και 7 υποψηφίους της Κοινότητας Ν. Φιλαδέλφειας. Άτομα που διαπνέονται από διάθεση κοινωνικής προσφοράς, διαθέτουν ομαδικό πνεύμα και στηρίζουν την ελπιδοφόρα μας προσπάθεια. Δεσμεύονται να εργαστούν με ζήλο και με ισχυρή θέληση, δυναμικά για το μέλλον του τόπου μας. Για να δημιουργήσουμε το δήμο της νέας πενταετίας. Τον Δήμο Ωραιοκάστρου που μας αξίζει για εμάς και τα παιδιά  μας.

 

Ακολουθούν κατά αλφαβητική σειρά τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων:

 

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

 

Μπεσλίδης Γιάννης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1971 και από το 2017 κατοικεί στο Ωραιόκαστρο. Είναι μηχανικός αυτοκινήτων και διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ασχολήθηκε με τα κοινά και συγκεκριμένα με τους αγώνες αυτοκινήτου, καθώς υπήρξε και ο ίδιος οδηγός αγώνων για χρόνια. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά. 

Παπαδόπουλος Γεώργιος

Γεννήθηκε το 1986 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος τμήματος ΣΔΟ λογιστικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως υπεύθυνος στο τμήμα τεχνολογίας εικόνας και ήχου στην Ηλεκτρονική Αθηνών από το 2007-2012 και από το 2012-2018 στην εμπορία τσαντών και ειδών ταξιδιού ως επίσημος αντιπρόσωπος της Guy Laroche σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο. Από το 2016 έως και σήμερα ασχολείται με το εμπόριο κρεάτων και τροφίμων. Είναι μέλος των Leo (νεαρά μέλη της παγκόσμιας φιλανθρωπικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Lions με έδρα στον ΟΗΕ) και πρόεδρος της λέσχης Αγ. Δημήτριος Εξάντας από το 2005-2009. Είναι επίσης ενεργό μέλος της μοτοσικλετιστικής λέσχης του επίσημου federation της Ευρώπης Harley-Davidson chapter Greece Thessaloniki. Έγγαμος και πατέρας ενός αγοριού 7 ετών.

Παπαδόπουλος Νικόλαος

Γεννήθηκε το 1965 στο Ωραιόκαστρο, όπου και ζει μόνιμα έως σήμερα. Από το 1987 διατηρεί δική του επιχείρηση κοσμηματοπωλείου στο κέντρο του Ωραιοκάστρου και παράλληλα συμμετέχει έντονα στα κοινά του δήμου ως ενεργός πολίτης. Είναι έγγαμος, πατέρας 3 αγοριών.

Παυλίδου Χριστίνα

Γεννήθηκε το 1988 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Σχολή Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού και υπηρέτησε ως Αξιωματικός στην εμπορική ναυτιλία έως το 2011. Έπειτα εισήχθη στο Λιμενικό Σώμα, όπου υπηρετεί μέχρι και σήμερα, με μεγάλη δράση σε βαρυσήμαντα ζητήματα που αφορούν νευραλγικούς τομείς της χώρας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο "Shipping Business". Στα πλαίσια διεύρυνσης του επαγγελματικού της ορίζοντα, ξεκίνησε και συνεχίζει σπουδές στην ψυχολογία. Είναι έγγαμη, μητέρα ενός παιδιού.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Αμδάκης Βασίλης

Γεννήθηκε το 1968 και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου και κατοικεί. Είναι ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως οδηγός φορτηγού. Ασχολήθηκε με το σωματείο εργαζομένων της ΑΓΝΟ, όπου και ήταν αντιπρόεδρος. Επίσης με τον πολιτιστικό σύλλογο και την ομάδα του χωριού ως ταμίας και μετέπειτα ως προπονητής. Ακόμη διετέλεσε αντιπρόεδρος στο εκκλησιαστικό συμβούλιο. Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Λιθοξοπούλου και έχει δύο παιδιά.

Γιακουμιδάκης Αντώνης

Γεννήθηκε το 1986 στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης και από το 1992 κατοικεί μόνιμα στη Ν.Φιλαδέλφεια. Είναι απόφοιτος ΤΕΕ μηχανικός αυτοκινήτων. Είναι επαγγελματίας οδηγός και εργάζεται ως οδηγός σε εταιρεία.

Γιαλακτσής Βαγγέλης

Γεννήθηκε το 1989 και κατοικεί μόνιμα στη Ν. Φιλαδέλφεια. Η μεγάλη του αγάπη για τον τόπο του ήταν η κινητήρια δύναμη για να ανταποκριθεί στο κάλεσμα συμπόρευσης του Πέτρου Αταμιάν.

Κουίνογλου Παναγιώτης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως χειριστής κλαρκ. Η αγάπη του για τον παραδοσιακό χορό και την πολιτιστική παράδοση του τόπου του, τον οδήγησε από μικρή ηλικία να συμμετέχει ως ενεργό μέλος στον πολιτιστικό σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας πρωτίστως ως χορευτής και έπειτα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Συμμετείχε ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα Ατρόμητος Νέας Φιλαδέλφειας για πολλά χρόνια και έπειτα ως μέλος της. Έχοντας τον εθελοντισμό ως στάση ζωής ασχολείται ως ενεργό μέλος σε διάφορους συλλόγους, αλλά και σε δράσεις που αφορούν το δήμο μας.

Μέλιος Αναστάσιος (Άκης)

Γεννήθηκε το 1973 στη Θεσσαλονίκη και από το 1984 κατοικεί μόνιμα στη Ν. Φιλαδέλφεια, τόπο καταγωγής των γονιών του. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού. Είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής και εργάστηκε σε λογιστήρια μεγάλων εταιρειών. Σήμερα εργάζεται στο παραγωγικό τμήμα Ομίλου Εταιρειών. Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Είναι μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε σύμβουλος στη Ν. Φιλαδέλφεια το διάστημα 2007-2010 και Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Φιλαδέλφειας 1988-2013, ιδιότητες τις οποίες κατείχε στον Αθλητικό Σύλλογο «Ατρόμητος» Ν. Φιλαδέλφειας το 1998-2016. Είναι παντρεμένος με τη Φωτεινή Αλουτζανίδου.

Παπαλαζαρίδου Αθανασία 

Γεννήθηκε στο Κορδελιό και μένει μόνιμα στη Ν. Φιλαδέλφεια. Είναι έγγαμη με 4 παιδιά. Ο τόπος, που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν τα παιδιά της και η οικογένειά της δημιούργησαν την επιθυμία της να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά για να συμβάλλει στην βελτίωση της καθημερινότητας.

Σαρίστογλου Φωτεινή

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σπούδασε στα Ι.Ε.Κ ειδικός μηχανογραφημένης λογιστικής, αλλά η μεγάλη της αγάπη για την κτηνοτροφία την οδήγησε στο να δημιουργήσει τη δική της φάρμα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παλεύει διαρκώς και ασταμάτητα για την καθημερινότητα. Μέσα από την αγάπη της για τον τόπο της, προέκυψε η επιθυμία προσφοράς και η ενασχόλησή της με την τοπική αυτοδιοίκηση.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!