Έλεγχοι της ΕΛΑΣ σε περιοχές των δήμων Ωραιοκάστρου, Δέλτα και Παύλου Μελά και 11 πρόστιμα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και για ανασφάλιστη εργασία

 


Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές των Δήμων Ωραιοκάστρου, Δέλτα και Παύλου Μελά

Πρωινές ώρες χθες (21-08-2023) πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, σε περιοχές των Δήμων Ωραιοκάστρου, Δέλτα και Παύλου Μελά, στο πλαίσιο ελέγχου επιχειρήσεων και εταιρειών με σκοπό την αντιμετώπιση της κλοπής μεταλλικών αντικειμένων και την περαιτέρω διακίνησή τους.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Τμήματος Προστασίας Περιβάλλοντος της ίδιας Διεύθυνσης, των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Τροχαίας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, καθώς και αρμοδίων υπαλλήλων της Υ.Ε.Ε.Δ.Ε., της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος/Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προχώρησαν σε έρευνες και ελέγχους. Συγκεκριμένα:

  • Διενεργήθηκαν (3) έρευνες,
  • Ελέγχθηκαν (54) άτομα και
  • (36) οχήματα,

ενώ βεβαιώθηκαν:

  • (11) διοικητικά πρόστιμα Κ.Ο.Κ. και (2) πλημμελήματα Κ.Ο.Κ. για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,
  • (1) διοικητικό πρόστιμο για ανασφάλιστη εργασία.

Παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!