Ωραιόκαστρο: Ανακοινώθηκαν 17 νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας»

 


Αλλάζουμε το μέλλον του Δήμου Ωραιοκάστρου: Μαζί για τον τόπο μας»

 

Ανακοινώνονται 17 νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, δήλωσε για την ανακοίνωση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας»:

«Ο συνδυασμός μας εκπροσωπεί όλους τους πολίτες του Ωραιοκάστρου, που θέλουν ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τα παιδιά τους. Σήμερα υποδέχομαι 17 νέους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, οι οποίοι συμπαρατάσσονται μαζί μου σε έναν αγώνα με έναν και μοναδικό στόχο, την προκοπή και την πρόοδο του τόπου μας. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας από την επόμενη ημέρα των εκλογών θα κάνουν πράξη το πρόγραμμα μας για ανάταξη και στη συνέχεια για ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του δήμου μας. Με γνήσια και ακηδεμόνευτη αυτοδιοικητική διάθεση προσφοράς, με ανιδιοτέλεια, αλληλεγγύη και με υπευθυνότητα αλλάζουμε την ατζέντα του Δήμου Ωραιοκάστρου και βάζουμε τα δυνατά μας για να τον κάνουμε έναν Δήμο-πρότυπο. Τους ευχαριστώ που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, τους καλωσορίζω και τους εύχομαι ολόψυχα δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα, που είναι αγώνας όλων των πολιτών του Δήμου μας».

 

Ακολουθούν κατά αλφαβητική σειρά τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων:

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 

ΓΙΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

Γεννήθηκε το 1968 στο Ωραιόκαστρο, όπου και κατοικεί μόνιμα. Γιος του Χρήστου Γιάτση και της Εύας Γαλιτσίδου. Εγγονός του Χρήστου Γαλιτσίδη, ενός από τους πρώτους Προέδρους της κοινότητας Ωραιοκάστρου. Σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και εργάζεται ως υπεύθυνος αθλητισμού στο Δήμο Ωραιοκάστρου τα τελευταία 25 χρόνια. Διετέλεσε πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ και στην τοπική οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Ωραιοκάστρου. Υπήρξε ποδοσφαιριστής και προπονητής του Κεραυνού Ωραιοκάστρου επί σειρά ετών, καθώς και προπονητής άλλων ποδοσφαιρικών συλλόγων. Από τη θέση του ως υπεύθυνος αθλητισμού έχει συνδράμει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Μπογιαρίδου, φιλόλογο και έχει τρία παιδιά, την Εβίτα, φοιτήτρια Ψυχολογίας ΑΠΘ, τη Δήμητρα και τη Θέμιδα, τελειόφοιτες γυμνασίου.

 

 

ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΖΗΣΗΣ

 

Γεννήθηκε το 2000 και από το 2009 κατοικεί μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Αποφοίτησε από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και είναι σπουδαστής της σχολής Μηχανολόγων Οχημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπήρξε αθλητής των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, από όπου μετέπειτα συμμετείχε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας.

 

 

ΚΟΪΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Οικονομολόγος. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Είναι πατέρας 2 παιδιών.

 

 

ΡΑΣΠΑΣΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

Γεννήθηκε το 1963 και κατοικεί μόνιμα στη Λητή. Είναι συνταξιούχος με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του. Έγγαμος με 2 παιδιά.

 

 

ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

 

Γεννήθηκε στη Μόκα του Αγίου Δομίνικου και διαμένει από το 1998 στο Ωραιόκαστρο. Σπούδασε Κομμωτική και Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Γερμανία και έως σήμερα εργάζεται στην πολυεθνική εταιρεία Conduent Greece .

 

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 

 

ΑΤΕΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

Γεννήθηκε το 1970 στον Πεντάλοφο, όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται ενεργά με τα κοινά του χωριού του.

 

ΓΕΒΡΕΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

Γεννήθηκε το 1973 και κατοικεί μόνιμα στη Λητή. Είναι απόφοιτος του 1ουΤΕΛ Σταυρούπολης στο Τμήμα των Ηλεκτρονικών και απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Αυτοματισμών. Από το 2000 εργάζεται στην εταιρεία "ΗΧΟΘΕΡΜΙΚΗ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ Α.Ε." στη Λητή.

 

ΓΙΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

 

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Λητή από το 1996. Είναι απόφοιτος Λυκείου και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

 

 

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Γεννήθηκε το 1976 και από το 2008 είναι κάτοικος Λητής. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου. Είναι πτυχιούχος Αγγλικής γλώσσας, ECDL, Web Designer. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος από το 2002 στο χώρο του εμπορίου. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την ξυλουργική. Έχει μεγάλη εμπειρία στην επικοινωνία, την συνεργασία και τις δημόσιες σχέσεις και κατάρτιση στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω των social media. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Λητής και αφοσιωμένος στην κοινότητα, διαθέσιμος για ότι χρειαστεί ο τόπος του. Παντρεμένος με την Λάκη Φιλιώ, με την οποία απέκτησαν μια κόρη και έναν γιο.

 

ΔΟΥΔΟΥΛΑΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

 

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Μελισσοχώρι. Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε το 1987. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος της ΔΕ Μυγδονίας, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης, ενεργό μέλος σε επιτροπές, συλλόγους και φορείς του δήμου μας. Είναι παντρεμένος με την Καλλιόπη Μαυρουδή, με την οποία έχουν 3 κόρες.

 

ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

Γεννήθηκε το 1975 και κατοικεί μόνιμα στον Πεντάλοφο. Αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Εμπορικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Σερρών. Από το 1998 εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος σε μεγάλες τράπεζες, σήμερα εργάζεται στην  EUROBANK. Είναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών, της Αποστολίας φοιτήτριας Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και του Γιώργου φοιτητή Διοίκησης Οργανισμών Μάρκετινγκ και Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

 

 

ΜΕΤΑΞΑ ΕΙΡΗΝΗ

 

Γεννήθηκε το 1980 και κατοικεί μόνιμα στον Πεντάλοφο. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Αισθητικής και έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι έγγαμη και μητέρα 2 παιδιών.

 

ΜΗΛΩΣΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

Γεννήθηκε το 1984 στον Πεντάλοφο, όπου και ζει μόνιμα. Είναι Ηλεκτρολόγος αυτοματισμών και Ψυκτικός βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει πετυχημένη πορεία  στη διοίκηση επιχειρήσεων σε εταιρείες που πρωταγωνιστούν στον κλάδο της βιομηχανίας. Σήμερα εργάζεται ως Διευθυντής υποκαταστήματος σε εταιρεία με αντικείμενο της τον βιομηχανικό εξοπλισμό περιβαλλοντολογικών έργων και την εμπορία βιομηχανικών αεροσυμπιεστών. Παράλληλα είναι σύμβουλος στα βραβευμένα κέντρα Ξένων γλωσσών που διατηρεί η σύζυγος του σε Πεντάλοφο και Νεοχωρούδα. Συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές δράσεις  που έχουν σχέση με τον αθλητισμό καθώς  κίνητρο του είναι τα νέα παιδιά που έχουν αγάπη για τον αθλητισμό. Είναι έγγαμος και έχει δύο αγόρια δεκαπέντε & εννέα ετών.

 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Λητή. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Απόφοιτος του  Φυσικού ΦΜΣ ΑΠΘ και πτυχιούχος ΣΠΗΥ/ΓΕΕΘΑ. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων ΕΚΕΠΙΣ σε θέματα πληροφορικής. Για 15 χρόνια υπήρξε προϊστάμενος Μηχανογράφησης ΕΑΣΘ ΑΓΝΟ. Υπηρέτησε 20 χρόνια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (18 χρόνια Γυμνάσιο Μυγδονίας). Το διάστημα 2012-2021 υπήρξε συντονιστής στο πρόγραμμα ecomobility με βασικό σκοπό τη δημιουργία ενεργών πολιτών οικολογικά ευαισθητοποιημένων και βασικό θέμα το Δερβένι. Διετέλεσε γενικός γραμματέας του συλλόγου πολυτέκνων Μυγδονίας.

 

 

ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

 

Γεννήθηκε το 1993 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Είναι βοηθός βρεφονηπιοκόμου και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ενώ παράλληλα σπουδάζει ως μηχανικός αυτοκινήτων.

 

ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

Γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στη Λητή. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Πληροφορικής και φοιτά στο Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών Μάρκετινγκ και Τουρισμού. Εργάστηκε για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Είναι έγγαμη και μητέρα δυο παιδιών. 

 

Τσιφούτη Μαρία

Γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στον Πεντάλοφο. Σπούδασε οικονομία και διοίκηση, καθώς επίσης και λογιστική. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως υπάλληλος γραφείου. Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε το 2015, όπου ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Πενταλόφου και έπειτα Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου. Είναι μητέρα ενός αγοριού 15 ετών.

 

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!