Θεσσαλονίκη: Μέσα σε ένα 24ωρο βεβαιώθηκαν 530 πρόστιμα για παραβιάσεις Κ.Ο.Κ.


 Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης

Ελέγχθηκαν περίπου (1.500) οχήματα και βεβαιώθηκαν (530) παραβάσεις

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θέτοντας ως στόχο την πρόληψη επικίνδυνων παραβάσεων και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στο οδικό δίκτυο, τόσο στους οδηγούς όσο και στους πεζούς, πραγματοποιεί συστηματικά στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το 24ωρο, από πρωινές ώρες του Σαββάτου 19-08-2023 έως πρωινές ώρες της Κυριακής 20-08-2023, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους σε (986) οχήματα και βεβαίωσαν συνολικά (440) παραβάσεις, οι οποίες αφορούσαν σε:

  • Υπερβολική ταχύτητα,
  • Οδήγηση υπό την επήρεια μέθης,
  • στέρηση άδειας οδήγησης,
  • οδήγηση χωρίς κράνος,
  • παράνομη στάθμευση,
  • λοιπές παραβάσεις.

Επιπρόσθετα, κατόπιν εντολής του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, αστυνομικοί Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Σερρών, παρείχαν συνδρομή με σκοπό τη διενέργεια ελέγχων στο κέντρο της πόλης, πραγματοποιώντας (512) ελέγχους οχημάτων και βεβαιώνοντας (90) παραβάσεις, που αφορούσαν σε παράνομη στάθμευση, οδήγηση χωρίς κράνος, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ΚΤΕΟ και άλλες παραβάσεις.

Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!