Ακόμη 24 υποψηφίους ανακοινώνει η παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

 


Ακόμη 24 υποψηφίους ανακοινώνει η παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Ακόμη 24 στελέχη υποδέχεται σήμερα (12/8) η παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», της οποίας ηγείται ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ως υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους. Πρόκειται για ιδιαίτερα δραστήριους ανθρώπους με ξεχωριστή επιστημονική, εθελοντική και κοινωνική δράση.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1. Δημήτρης Παπαγιάννης

Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ., με κατεύθυνση την Ιστορία, και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, με κατεύθυνση την Πολιτική Ανάλυση. Εργάζεται επί 32 έτη στον ΟΑΣΘ και σήμερα υπηρετεί στον Οργανισμό από τη θέση του Διευθυντή Διοίκησης και Γραμματέα του Δ.Σ. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών.

2. Εμμανουήλ Πρώιμος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου και μένει μέχρι σήμερα. Η ενασχόλησή του με τον εθελοντισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και συνεχίστηκε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. 

Μετά την αποφοίτησή του από το 4ο Λύκειο Θεσσαλονίκης σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών και έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διαχείριση Κρίσεων, Μαζικών Καταστροφών και Επειγουσών Καταστάσεων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Από το 2007 μέχρι το 2016 ήταν Αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Θεσσαλονίκης του ΕΕΣ. 

Εργάζεται ως Διευθυντής Αποθήκης Βορείου Ελλάδος του Π.Τ. Θεσσαλονίκης στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει Συντονιστής Αντιμετώπισης Καταστροφών, Εκπαιδευτής και Προϊστάμενος Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών και Διευθυντής του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης στον ΕΕΣ. Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων και διδάσκει σε δύο δημόσια ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης.

3. Ελένη Τζιούτζια

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Α.Π.Θ με πολύχρονη εμπειρία στη δημόσια εκπαίδευση, ενώ ασχολήθηκε συστηματικά με προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε σχολεία της Θεσσαλονίκης και έχει πλούσιο επιστημονικό συγγραφικό έργο και παρουσία σε επιστημονικά συνέδρια και εκδόσεις. 

Παράλληλα με το διδακτικό της έργο ασχολήθηκε με την καταγραφή ανέκδοτων μαρτυριών για τον Μικρασιατικό Ελληνισμό. Στο πλαίσιο αυτό οργάνωσε εκθέσεις Ιστορικών Τεκμηρίων για το Τενεκεδένιο Σχολείο και για το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέγας Αλέξανδρος» και εξέδωσε τα βιβλία «Το Τενεκεδένιο Σχολείο της Θεσσαλονίκης. Το σχολείο των προσφύγων» και «Μαλακοπή Καππαδοκίας μέσα από πηγές, έγγραφα και μαρτυρίες». 

Υπήρξε ειδική συνεργάτιδα του περιοδικού «Ο μαθητής». Από τον Νοέμβριο του 2011 έως τον Απρίλιο του 2014 παρουσίαζε στον FM100,6 την εκπομπή με τίτλο «Τα παραμύθια του παππού και της γιαγιάς. Η Λαϊκή μας Παράδοση μέσα από παραμύθια και διηγήσεις».

Τον Νοέμβριο του 2010 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης και προσέφερε τις υπηρεσίες της ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος διαφόρων επιτροπών του Δήμου. Είναι μέλος πολλών σωματείων.

4. Ιορδάνης Χατζηκαλλινικίδης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Τούμπας, με ποντιακή και μικρασιατική καταγωγή. Φοίτησε στο Α΄ Γυμνάσιο – Λύκειο Μαλακοπής. 

Σπούδασε Νομική στην Αγγλία στο Anglia Polytechnic University και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Δίκαιο (LLM in International Law – City University of London). Είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω με εξειδίκευση στο Τραπεζικό, Εμπορικό και Οικογενειακό Δίκαιο και με καθημερινή παρουσία στα δικαστήρια και στο κέντρο της πόλης, όπου διατηρεί το γραφείο του. 

Από το 2019 είναι τακτικό μέλος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ), της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Οικονομικών Ενισχύσεων και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας του Δήμου Θεσσαλονίκης (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.). Είναι μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ.

Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Ευδοξία Καλπατσινίδου και έχει ένα παιδί.

5. Ραφαήλ - Αθανάσιος Χατζηκωστής

Ο Ραφαήλ - Αθανάσιος Χατζηκωστής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1994. Προέρχεται από εμπορική οικογένεια, γιος του Χρήστου Χατζηκωστή και της Ξανθίππης Ιωαννίδου-Χατζηκωστή. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση Καταστροφών και Κρίσεων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι διπλωματούχος του προγράμματος για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και τις Διεθνείς Ηλεκτρονικές Αγορές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Υπήρξε συνεργάτης, ως πολιτικός επιστήμονας, σε γραφείο Βουλευτή -πρώην Υπουργού- της Θεσσαλονίκης. Από το 2023 είναι μέτοχος και υπεύθυνος του Τμήματος Πωλήσεων της οικογενειακής επιχείρησης AGROPLAST ΙΚΕ.

Από το 2013 συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και δράσεις νέων, σε σωματεία και οργανισμούς της Θεσσαλονίκης και έχει διατελέσει μέλος πολλών Διοικητικών Συμβουλίων.

 

Οι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι

Α' Δημοτική Κοινότητα 

1. Θέμης Βαλαβάνης

2. Αχιλλέας Δημητριάδης

3. Γιώργος Παπαθανασίου

4. Ειρήνη Περπερίδου

5. Αναστασία Πετρίδη

6. Φλώρα Πιετρή

 

Β' Δημοτική Κοινότητα 

7. Γιώργος Γκουρτζούνης

8. Δημήτρης Σωτηριάδης

Γ' Δημοτική Κοινότητα 

9. Κοσμάς Αγγελίδης

10. Βλάσης Μακρυδάκης

 

Δ' Δημοτική Κοινότητα

11. Χρίστος Γριζόπουλος

12. Μάριος Ιστικόγλου

13. Κώστας Καρράς 

14. Μαριάννα Μωραΐτη 

 

Ε' Δημοτική Κοινότητα

15. Πηνελόπη Δημητροπούλου 

16. Λάζαρος Κούμπουλλα 

17. Ευαγγελία Τόλιου

 

Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας

18. Αναστάσιος Δάρδας

19. Χρυσούλα Μέλλιου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!