Έλεγχοι της Τροχαίας σε περιοχές της Θεσσαλονίκης: 257 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα σε ένα 24ωρο. Βεβαιώθηκαν 514 παραβάσεις

 


Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης με έμφαση στην αντιμετώπιση του φαινομένου παραβίασης ορίου ταχύτητας, στα πλαίσια των μέτρων τροχαίας της καλοκαιρινής περιόδου

Βεβαιώθηκαν περισσότερες από (500) παραβάσεις

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θέτοντας ως στόχο την πρόληψη επικίνδυνων παραβάσεων και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στο οδικό δίκτυο, τόσο στους οδηγούς όσο και στους πεζούς, πραγματοποιεί συστηματικά στοχευμένες δράσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το προηγούμενο 24ωρο (16-08-2023), πραγματοποιήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της ανωτέρω Διεύθυνσης, στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, για τη διαπίστωση και βεβαίωση παραβάσεων της νομοθεσίας που αφορά στην κυκλοφορία των οχημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση του φαινομένου παραβίασης ορίου ταχύτητας, στα πλαίσια των μέτρων τροχαίας της καλοκαιρινής περιόδου.

Συγκεκριμένα, βεβαιώθηκαν 514 παραβάσεις εκ των οποίων :

257 για Υπερβολική ταχύτητα και

257  για λοιπές παραβάσεις

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσει τη δράση της, τόσο με τη διενέργεια τροχονομικών ελέγχων, όσο και με την έντονη παρουσία των τροχονόμων, έχοντας ως βασικό στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Στην προσπάθεια αυτή, ζητά την συνεργασία των οδηγών και των πεζών, με την τήρηση των κανόνων οδικής ασφάλειας.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!