Φυτεία με 2800 δενδρύλλια κάνναβης βρέθηκε σε δύσβατη περιοχή της Λάρισας. Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 2 αλλοδαπών

 

Φυτεία με 2800 δενδρύλλια κάνναβης βρέθηκε σε δύσβατη περιοχή της Λάρισας. Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 2 αλλοδαπών. Η ανακοίνωση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης αναφέρει:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης εντοπίστηκε σε περιοχή της Λάρισας φυτεία με πάνω από 2.800 δενδρύλλια κάνναβης 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για καλλιέργεια κάνναβης

Φυτεία με περισσότερα από 2.800 δενδρύλλια κάνναβης, κατάφεραν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σε δύσβατη ημιορεινή περιοχή της Λάρισας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο αλλοδαπών ανδρών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης χθες (3 Αυγούστου 2023) το πρωί, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε ημιορεινή περιοχή της Λάρισας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και αστυνομικών του Τμήματος της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν σε δύσβατη και δυσπρόσιτη έκταση, φυτεία αποτελούμενη από συνολικά 2.808 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 40 έως 120 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!