Σύλληψη 30χρονου που διέρρηξε 3 ΙΧ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 


Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων.

Μεταξύ άλλων

  • Συνελήφθη χθες (26-08-2023) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέρρηξε τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα, για τα οποία αναζητούνται οι νόμιμοι ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 1 έτους και 4 μηνών για απόπειρα κλοπής, χρήση πλαστού πιστοποιητικού, ψευδή αναφορά στην Αρχή και αποδοχή προϊόντος εγκλήματος.
Ο συλληφθής θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!