Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 40χρονης που μπήκε σε νοσοκομείο και άρπαξε την τσάντα ασθενούς. Την επιασαν επ' αυτοφώρω

 


Αυτόφωρη σύλληψη (3) ατόμων για κλοπές από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης

Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο των περιπολιών αυτών, κατά το τελευταίο 24ωρο, πληρώματα περιπολικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις τριών (3) συνολικά ατόμων, για κλοπές, με χαρακτηριστική την περίπτωση 40χρονης ημεδαπής, η οποία, αφού εισήλθε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, αφαίρεσε τσάντα ασθενούς, εκμεταλλευόμενη κατάκλιση της. Έγινε όμως αντιληπτή από νοσηλευτικό προσωπικό, που ενημέρωσε τηλεφωνικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, με συντονισμό του οποίου προσέτρεξαν άμεσα αστυνομικοί και προχώρησαν σε εντοπισμό και σύλληψη της δράστιδος. Η τσάντα αποδόθηκε στην παθούσα με ακέραιο το περιεχόμενό της.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχημάτισαν σε βάρος τους αστυνομικοί των αρμόδιων, κατά περίπτωση, Τμημάτων Ασφαλείας, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!