Είχαν αφαιρέσει απο ΙΧ εξωτερικό απινιδωτή χρήματα, κάρτες. Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές και δυο απάτες με Η/Υ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου εξιχνίασαν περιπτώσεις κλοπών στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου εξιχνίασαν συνολικά:

  • (4) κλοπές, εκ των οποίων οι (2) έλαβαν χώρα σε δημόσιο χώρο και
  • (2) απάτες με υπολογιστή, καθώς με χρήση κλεμμένων τραπεζικών καρτών και πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 100 ευρώ.

Οι προαναφερόμενες πράξεις τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου– Ιουλίου 2022, σε περιοχές του κέντρου πόλης, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών (3) συνολικά δραστών.

Η λεία αφορά σε χρηματικά ποσά, τραπεζικές κάρτες, εξωτερικό απινιδωτή που αφαιρέθηκε έπειτα από διάρρηξη οχήματος, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα των παθόντων.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!