Θεσσαλονίκη: Διέρρηξε τρια ΙΧ και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 5900 ευρώ.
Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν κλοπές και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού, ο οποίος σε τρεις περιπτώσεις τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2022 στο κέντρο της πόλης, διέρρηξε (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους κοσμήματα αξίας (5.900) ευρώ και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών. Σημειώνεται ότι ο 24χρονος βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος για διακεκριμένες κλοπές που αφορούν σε διαρρήξεις οχημάτων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!