Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις 5 συλλήψεις χθες στην Τούμπα πριν τον αγώνα

 


Συνελήφθησαν πέντε άτομα πριν τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα

Κατασχέθηκαν μαχαίρια, πυρσός και ποσότητες κάνναβης

Ειδικά συνεργεία ελέγχου συγκροτήθηκαν από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον έλεγχο των φιλάθλων που εισέρχονταν στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρική αναμέτρηση, χθες (20-08-2023).

Στο πλαίσιο των ελέγχων, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα για κατοχή παράνομων αντικειμένων.

Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 56, 34, 20, 44 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αγωνιστικούς Χώρους, κατά περίσταση, για παράβαση των Νόμων περί αθλητισμού, περί όπλων, περί φωτοβολίδων και περί ναρκωτικών.

Βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μαχαίρια, πυρσός και μικροποσότητες κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!