Δικογραφίες σε βάρος τριών ατόμων που χτύπησαν μια 83χρονη γυναίκα και τις πήραν 16.000 ευρώ στην Καλαμαριά


Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν ληστεία και σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 31, 34 και 27 ετών, οι οποίοι μέσα Δεκεμβρίου του 2020 στην περιοχή της Καλαμαριάς, μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης καταστήματος σούπερ μάρκετ και αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας από 83χρονη ημεδαπή την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (16.075) ευρώ.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!