Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δυο αλλοδαπών που διέρρηξαν 9 ΙΧ. Τους έπιασαν με κλεμμένη μηχανή

 


Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού εξιχνίασαν διαρρήξεις οχημάτων

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, μέλη συμμορίας

Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού, διαρρήξεις εννέα (9) οχημάτων, που βρίσκονταν σταθμευμένα σε περιοχές αρμοδιότητάς τους.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, απογευματινές ώρες της 23-08-2023, από περιπολούντες αστυνομικούς της προαναφερόμενης υπηρεσίας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 26 ετών, να επιβαίνουν σε μοτοσικλέτα, την οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα 27 Ιουλίου – 23 Αυγούστου 2023, οι προαναφερόμενοι, ενεργώντας από κοινού και με συγκεκριμένο τρόπο δράσης, διέρρηξαν εννέα (9) επιπλέον οχήματα, από το εσωτερικό των οποίων αφαιρέθηκαν χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες, κοσμήματα, είδη ρουχισμού, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των κατόχων τους.

Κατασχέθηκαν ένα ειδικό εργαλείο για θραύση κρυστάλλων κι ένα κινητό τηλέφωνο άγνωστης εταιρείας και σειριακού αριθμού.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!