Με επίκεντρο στον ασθενή και στους νέους καρδιολόγους, το Συνέδριο “Arrhythmias Update 2023”


Οι ασθενείς και οι νέοι καρδιολόγοι στο επίκεντρο του Συνεδρίου

Arrhytmias Update 2023

Με επίκεντρο την  αλληλεπίδραση ιατρών-ασθενών στη λήψη αποφάσεων, καθώς και δίνοντας βήμα στους νέους καρδιολόγους, αναμένεται και φέτος το Συνέδριο “Arrhythmias Update 2023” που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, την Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, μετά την ιδιαίτερα επιτυχή πορεία των προηγούμενων διοργανώσεων της 3ης Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του ΑΠΘ.

To Συνέδριο φέτος ανακαλύπτει νέες διαστάσεις και παρουσιάζει ανανεωμένη δομή, αξιοποιώντας την πλούσια εμπειρία των προηγούμενων εκδηλώσεών του, ενώ θα μπορουσε να χαρακτηριστεί και ως “Συμπόσιο”, καθώς φιλοδοξεί να ενθαρρύνει τη δραστήρια συμμετοχή και αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων, δίνοντας έμφαση στη διαδικασία παρουσίασης και επικοινωνίας των θεμάτων.

Το πρόγραμμα του συμποσίου έχει δομηθεί με στόχο τη δημιουργία ευκαιριών για έντονη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εισηγητών και των συμμετεχόντων. Οι νέοι καρδιολόγοι, οι μαχόμενοι ιατροί της πρωτοβάθμιας ιδιωτικής και δημόσιας περίθαλψης, και των επαρχιακών νοσοκομείων, θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και ανησυχίες με τους εκπροσώπους των μεγάλων επιστημονικών εταιρειών, των ρυθμιστικών αρχών και της βιομηχανίας.

Ένα από τα σημαντικά σημεία του Συνεδρίου θα είναι η κοινή συνεδρίαση με τη Διεθνή Επιστημονική Εταιρεία Μελέτης Holter και Αναίμακτης Ηλεκτροκαρδιογραφίας (ISHNE), όπου θα αναπτυχθούν θέματα από κορυφαίους επιστήμονες της διεθνούς κοινότητας.

Το παρόν Συνέδριο-Συμπόσιο συμπεριλαμβάνει ένα κλινικό φροντιστήριο “hands on” σε υπερηχοκαρδιογράφους σε πραγματικό χρόνο και ειδικούς σταθμούς εργασίας για την ανάλυση αποθηκευμένων μελετών, καθώς και ένα Quiz Ηλεκτροκαρδιογραφήματος με ένα σημαντικό έπαθλο-έκπληξη. Ακολουθώντας πιστά τις διαδικασίες του «Συμποσίου» οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με την ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον της Ψηφιακής Υγείας και της Καρδιολογίας στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου εδώ.

Επικοινωνία: press@livemedia.com

Tο συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά στο Livemedia εδώ.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!