Διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ / ΠΥΛΑΙΑ (ΙΚΕΑ) Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 08/08/2023, από τις 9:00 έως τις 14:30, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ110 στην Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 50 του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή του ΙΚΕΑ και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή που περικλείεται από τις οδούς της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής (από το ύψος της Σχολής Πολέμου-Ωκεανίδων-Ακτής-Φλώριδας) και σε όλες τις παρακείμενες οδούς του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Δελτίο τύπου
Ενημέρωση: Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης, 2023-08-08 09:00 - 2023-08-08 14:30


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!