Έπεσε με το ΙΧ σε τοιχίο και μετά βρέθηκε στην αυλή καταστήματος στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

 


Αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλβης, στο πλαίσιο απογευματινής περιπολίας για την αστυνόμευση της περιοχής τους, εντόπισαν χθες (27-08-2023), στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, πλησίον Νέων Βρασνών, επιβατικό όχημα που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς.

Ο 27χρονος αλλοδαπός οδηγός του αυτοκινήτου, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς. Στο ύψος του χωριού Απολλωνία, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και αφού προσέκρουσε σε τοιχίο, εισήλθε, μερικώς σε υπαίθριο χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ενώ διαπιστώθηκε μεταφορά επτά (7) αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, με δύο εξ’ αυτών να εντοπίζονται στο χώρο αποσκευών.

Κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς, το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από υπάλληλο εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων σε τμήμα ασφαλείας της Αττικής.

Ο συλληφθείς, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας ικανότητας οδήγησης, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!