Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της Αγγελάκη – Συνεχίζεται η παρέμβαση στην Τσιμισκή

 


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της Αγγελάκη – Συνεχίζεται η παρέμβαση στην Τσιμισκή

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Αγγελάκη, η οποία πραγματοποιήθηκε εντός δύο ημερών σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας. Τα συνεργεία τις επόμενες ημέρες θα μετακινηθούν στην οδό Τσιμισκή όπου θα συνεχιστεί η παρέμβαση ασφαλτόστρωσης. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται βραδινές ώρες και συγκεκριμένα από τις 21:00 μέχρι τις 6:00 με στόχο την πρόκληση της μικρότερης δυνατής όχλησης στην κυκλοφορία των οχημάτων.

 


Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας θα ασφαλτοστρωθούν τα παρακάτω τμήματα της οδού Τσιμισκή:

 

Τη Δευτέρα 28/8 από την Εθνικής Αμύνης έως την Παύλου Μελά (δύο λωρίδες, περιττή αρίθμηση).

Την Τρίτη 29/8 από την Εθνικής Αμύνης έως την Παύλου Μελά (δύο λωρίδες, άρτια αρίθμηση).

Την Τετάρτη 30/8 από την Αγίας Σοφίας έως την Αριστοτέλους (δύο λωρίδες, περιττή αρίθμηση, διασταύρωση Καρόλου Ντηλ κλειστή).

Την Πέμπτη 31/8 από την Αγίας Σοφίας έως την Αριστοτέλους (δύο λωρίδες, άρτια αρίθμηση, διασταύρωση Καρόλου Ντηλ κλειστή).

Την Παρασκευή 1/9 από την Κομνηνών έως την Βενιζέλου (δύο λωρίδες, περιττή αρίθμηση).

Το Σάββατο 2/9 από την Κομνηνών έως τη Βενιζέλου (δύο λωρίδες, άρτια αρίθμηση).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρξει αποκλεισμός των δύο λωρίδων κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας. Κατά τις εργασίες της Τετάρτης και της Πέμπτης η διασταύρωση με Καρόλου Ντηλ θα είναι κλειστή για λόγους ασφαλείας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!