Η Αναστασία Σταμπούλη υποψήφια με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

 


Η Αναστασία Σταμπούλη υποψήφια με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

Ενισχύεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ενόψει των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η Αναστασία Σταμπούλη δηλώνει ότι στηρίζει τον Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφια στις εκλογές με την παράταξη «Ανθρώπων Έργα».

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα της Αναστασίας Σταμπούλη:

«Γεννήθηκα και ενηλικιώθηκα στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Είμαι παντρεμένη με τον Αστέριο Γκόλτσιο και μαζί έχουμε δύο παιδιά, μαθητές δημοτικού, τον Θανάση και τον Αντώνη. Ο όμορφος τόπος του Μελισσοχωρίου μας κέρδισε από την πρώτη επίσκεψη σε αυτόν και επιλέξαμε συνειδητά με τον σύζυγό μου από το 2009 να εγκατασταθούμε μόνιμα σε αυτόν και να δημιουργήσουμε την οικογένειά μας.

Σπούδασα τεχνολόγος δομικών έργων, επάγγελμα που άσκησα επί σειρά ετών, ενώ σήμερα εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρεία τροφίμων. Ως απόγονος  προσφύγων τρίτης γενιάς, τρέφω μεγάλη αγάπη για τον πολιτισμό και την παράδοση και ειδικότερα με ενδιαφέρει η διατήρηση των ηθών και εθίμων των αλησμόνητων πατρίδων. Ο Σύλλογος Ποντίων Μυγδονίας «Διγενής» αποτελεί για μένα τη στέγη προσφοράς και εθελοντικής δράσης στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Σήμερα, από τη θέση της πρόεδρου του ''Διγενή'' αγωνίζομαι για την μεταλαμπάδευση των ανόθευτων αξιών και εθίμων του Πόντου στις νεώτερες γενιές.

Γιατί στηρίζω τον Παντελή Τσακίρη; Γιατί ο Παντελής Τσακίρης ανέδειξε το Ωραιόκαστρο σε σημείο αναφοράς σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων. Αγκάλιασε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής και τους στήριξε έμπρακτα, με τον Δήμο να αποτελεί σήμερα συμπαραστάτη και αιμοδότη των περισσότερων δράσεων των συλλόγων.

Όσον αφορά στον τόπο μου, το Μελισσοχώρι, αυτός τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο εργοτάξιο,  με τα βασικά έργα υποδομής να υλοποιούνται, τηρώντας στο ακέραιο συνέπεια λόγων και έργων και οι προεκλογικές δεσμεύσεις να μετατρέπονται τελικά σε ''Ανθρώπων Έργα''».

«Η διατήρηση της παραδοσιακής φορεσιάς, της παραδοσιακής μουσικής, της παράδοσης γενικότερα είναι μια τέχνη δύσκολη! Σε όσους καταπιάνονται με αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι και η Αναστασία Σταμπούλη, η οποία ως πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου Μελισσοχωρίου ''Ο Διγενής'' υπηρετεί με μοναδικό τρόπο τον τοπικό μας πολιτισμό και τις αξίες του. Την καλωσορίζω στην παράταξη μας ''Ανθρώπων Έργα'' και της εύχομαι κάθε επιτυχία», τόνισε ο Παντελής Τσακίρης, δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», καλωσορίζοντας την Αναστασία Σταμπούλη στον συνδυασμό.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!