Ο Γιώργος Πάτης-Φουντάς υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του Κ. Ζέρβα

 


Ο Γιώργος Πάτης-Φουντάς υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Νέος, δυναμικός, με περγαμηνές και όραμα, ο Γιώργος Πάτης-Φουντάς στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», της οποίας ηγείται ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο Γιώργος Πάτης-Φουντάς είναι επιχειρηματίας στο επάγγελμα, ως ένας εκ των μελών της διοίκησης του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Είναι υπεύθυνος για τους τομείς αθλητισμού, πολιτισμού και το φάσμα των δημοσίων σχέσεων του Κολλεγίου, ενώ έχει διατελέσει και γενικός διευθυντής του εργοστασίου γεωργικών μηχανημάτων «Γ. Πάτης Α.Ε.».

Ο ίδιος έχει κατακτήσει μεγάλες διακρίσεις στον τομέα του αθλητισμού ως βαλκανιονίκης και πρωταθλητής Ελλάδος αντιπτέρισης (Badminton), με κορυφαίο του επίτευγμα τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Έχει σπουδές στη Φυσική Αγωγή και στη Γεωλογία και είναι πιλότος επιβατικών αεροσκαφών.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!