Υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σήμερα στην Χαλκιδική. Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές των Δήμων Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη

 


Υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σήμερα στην Χαλκιδική, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3).

Για τον λόγο αυτό η αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής αποφάσισε την απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές των Δήμων Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη της Π.Ε. Χαλκιδικής την 14η Αυγούστου 2023.

Η απόφαση αναφέρει συγκεκριμένα:

H αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Χαλκιδικής αποφάσισε την απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στους Δήμους Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη στις κάτωθι περιοχές από Ω/08:00΄ της 14-08-2023 μέχρι την Ω/20:00΄ της 14-08-2023, α) στη Χερσόνησο Κασσάνδρας («Κορυφογραμμή» (από Κασσανδρινό μέχρι Αγία Παρασκευή), «Αράπης» και «Χαλκοβούνι» Τ.Κ. Παλιουρίου), β) στη Χερσόνησο Σιθωνίας (Κορυφογραμμή Δραγουνδέλι από Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό μέχρι και την Συκιά), γ) στο Δήμο Αριστοτέλη (Κομίτσα μέχρι Ουρανούπολη – Τσάμια Στρατωνίκης – Φυσώκα – Σκοπευτήριο Στρατωνίου).Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!