Ανακοίνωση της υποψηφιότητας της γραμματέως του προεδρείου του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης κ. Χριστίνας Αρχοντή με την παράταξη «ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»

 


«ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» με χαρά υποδεχόμαστε στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας τη Δημοτική Σύμβουλο και Γραμματέα του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης κ. Χριστίνα Αρχοντή.

Η κ. Αρχοντή είναι καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας,  εκπαιδεύτρια ενηλίκων στην επικοινωνία και τον εναλλακτικό τουρισμό και συγχρόνως φοιτήτρια Γεωπονίας στο ΔΙΠΑΕ. Είναι εκλεγμένη με την παράταξη του κ. Γιώργου Ορφανού «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον», που διέκοψε πρόσφατα την πορεία της προς τις εκλογές του Οκτωβρίου. Η αγάπη της για τη Θεσσαλονίκη, η αυτοδιοικητική της εμπειρία και οι επιστημονικές της γνώσεις σε θέματα αστικού περιβάλλοντος, ανθεκτικότητας, επικοινωνίας, τουρισμού και εκπαίδευσης την καθιστούν πολύτιμο συνεργάτη και αρωγό της προσπάθειας που κάνουμε «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» για την αλλαγή και την προκοπή της Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!