Η Μαρία Παρπόρη και η Κυριακή Συμεωνίδου υποψήφιες με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

 


Η Μαρία Παρπόρη και η Κυριακή Συμεωνίδου υποψήφιες με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

Ενισχύεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου με προσωπικότητες που διακρίνονται για τις ικανότητες και την επιθυμία τους να προσφέρουν στον τόπο.

Η Μαρία Παρπόρη από το Παλαιόκαστρο και η Κυριακή Συμεωνίδου από τον Μονόλοφο δηλώνουν ότι στηρίζουν τον Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφιες στις εκλογές με την παράταξη «Ανθρώπων Έργα».

Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά σημειώματα:

Μαρία Παρπόρη

Είμαι γέννημα-θρέμμα του Παλαιοκάστρου, κόρη του Παρπόρη Γεωργίου και της Χασιώτη Ελένης. Σύζυγος του επίσης Ωραιοκαστρίτη, Ιωάννη Τσαμεσίδη, του Μιχαήλ και της Αικατερίνης, και μητέρα δύο παιδιών.

Με πολλή αγάπη για τα παιδιά ασκώ το επάγγελμα της Σχολικής Νοσηλεύτριας με εξειδίκευση στην Οικογενειακή, Κοινοτική και Σχολική Νοσηλευτική και μεταπτυχιακό στο Σακχαρώδη Διαβήτη.

Μετά την επιστροφή μου από το εξωτερικό, ανακάλυψα ένα βελτιωμένο σε υποδομές Ωραιόκαστρο που έγιναν από στοχευμένες ενέργειες του δημάρχου μας Παντελή Τσακίρη. Τον γνωρίζω από μικρή ηλικία και μεγαλώνοντας πάντα θεωρούσα ότι ήταν ένας άνθρωπος με όραμα για τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. Γι' αυτό και αποφάσισα να σταθώ δίπλα του στον αγώνα που δίνει για ένα καλύτερο αύριο, για να φτιάξουμε έναν ομορφότερο τόπο για όλους εμάς και για τις επόμενες γενιές.

Με τη βοήθεια πρώτα του Θεού και έπειτα των ανθρώπων, θα προσπαθήσω να συμβάλλω στων ''Ανθρώπων Έργα" και να κάνω ότι καλύτερο μπορέσω για τον τόπο μας».

 


Κυριακή Συμεωνίδου

«Γεννήθηκα το 1978 και κατοικώ στο Μονόλοφο. Είμαι παντρεμένη με τον Τσελίκη Φώτη και έχουμε δύο παιδιά τον Χρήστο και την Ειρήνη. Σπούδασα αισθητικός στο ΙΙΕΚ και βοηθός βρεφονηπιοκόμου στο Δημόσιο ΙΕΚ Ωραιοκάστρου. Είμαι υπάλληλος στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ήμουν ενεργό μέλος στον πολιτιστικό σύλλογο Μονολόφου έως το 2008. Είμαι έτοιμη να προσφέρω ξανά στον τόπο μου και την ευκαιρία αυτή μου την προσφέρει ο Παντελής Τσακίρης με την παράταξη "Ανθρώπων Έργα".

Γιατί με τον Παντελή Τσακίρη; Γιατί ο Παντελής Τσακίρης απέδειξε πως θέλει και μπορεί να πάει τον τόπο μας μπροστά, έχει όραμα και σχέδια στα οποία θα προσπαθήσω να συνδράμω κι εγώ στην υλοποίησή τους».

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανθρώπων Έργα», Παντελής Τσακίρης, τονίζει: «Η αυτοδιοικητική μας παρέα μεγαλώνει! Η Μαρία Παρπόρη θα δώσει μαζί μας τη μάχη των εκλογών του Οκτωβρίου. Συζητήσαμε διεξοδικά τις προκλήσεις του Δήμου μας για τα επόμενα χρόνια και βρήκαμε κοινό τόπο σε πολλά. Η ίδια ενθουσιάστηκε με αυτά που προγραμματίσαμε και επιθυμεί να ζήσει από μέσα το εγχείρημα της υλοποίησης τους. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια της! Και η Κυριακή Συμεωνίδου από τον Μονόλοφο συμπράττει στην προσπάθεια μας για αναβάθμιση του τόπου μας. Αποδέχτηκε την πρόταση μου και θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό μας ''Ανθρώπων Έργα''. Η αυτοδιοικητική μας παρέα διευρύνεται  με προσωπικότητες που έχουν να δώσουν πολλά για τον δήμο μας! Προχωράμε παρέα».

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!