Γιώργος Ορφανός: «Όταν το κράτος καταλάβει τη δύναμη που έχει θα το τελειώσει το θέμα του χουλιγκανισμού»

 


Γιώργος Ορφανός: «Όταν το κράτος καταλάβει τη δύναμη που έχει θα το τελειώσει το θέμα του χουλιγκανισμού»

 

Την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών από την πλευρά της Πολιτείας για την δραστική  αντιμετώπιση του φαινομένου του χουλιγκανισμού, υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM τόνισε ότι "όταν το κράτος καταλάβει τη δύναμη που διαθέτει θα το τελειώσει το θέμα του χουλιγκανισμού".

«Υπάρχει σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή μια συζήτηση στο Ηνωμένο Βασίλειο πως η πολιτεία θα σταματήσει τους χούλιγκαν», σημείωσε και χαρακτήρισε ως κυρίαρχο στοιχείο την ευθύνη της ομάδας. «Θεωρείται ότι η ομάδα μπορεί να σταματήσει τον χουλιγκανισμό, αν δεν μπορεί, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη», υπογράμμισε ο κ.Ορφανός.

«Έχω παρακολουθήσει αγώνες όπου κάποιοι οπαδοί συμπεριφέρθηκαν με άσχημο τρόπο. Τους είδανε από τις κάμερες στις κερκίδες και τους απομάκρυναν, άλλον για έναν χρόνο, άλλον για πέντε χρόνια και άλλον για πάντα ανάλογα με το αδίκημα στο οποίο είχε υποπέσει. Οι ίδιες οι ομάδες κινούν αυτή τη μάχη. Η πολιτεία είναι εκεί, εφαρμόζοντας τους νόμους», δήλωσε.

Τέλος, ο κ.Ορφανός χαρακτήρισε "άτυχη στιγμή" την κατάργηση  του ιδιώνυμου που είχε θεσπίσει,ως υφυπουργός  Αθλητισμού

 Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!