Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών στην οδό Αγγελάκη την Τετάρτη και την Πέμπτη

 


Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη (23/08/2023) και την Πέμπτη (24/08/2023) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αγγελάκη του Δήμου Θεσ/νικης, κατά τις ώρες 20:00΄ έως 06:00΄, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης. Ειδικότερα:

Την Τετάρτη (23/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (02) δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Αγγελάκη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Αγγελάκη θα διεξάγεται κανονικά από το εναπομείναν αριστερό τμήμα του οδοστρώματος (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) ελάχιστου πλάτους 3,25 μέτρων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Αγγελάκη με Τσιμισκή και Αγγελάκη με Εγνατίας θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Την Πέμπτη (24/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Αγγελάκη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Αγγελάκη θα διεξάγεται κανονικά από το εναπομείναν δεξιό τμήμα της οδού (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) ελάχιστου πλάτους 3,25 μέτρων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Αγγελάκη με Τσιμισκή και Αγγελάκη με Εγνατίας θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Επισημαίνεται ότι στη συγκεκριμένη φάση των εργασιών δεν θα διεξάγεται η αριστερή στροφή των οχημάτων από την οδό Αγγελάκη προς την οδό Αλ. Σβώλου. Εναλλακτικά, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγγελάκη και Εθνικής Αμύνης. 

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!