Χρ. Σαραμούρτσης - υποψήφιος δημ. σύμβουλος με τον Παντ. Τσακίρη: “Γιατί έχω τη γνώση, γιατί μπορώ, γιατί το έχω αποδείξει”

 


Την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, ανακοίνωσε με δημόσια δήλωσή του στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δυκτύωσης, ο πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρούδας Χρήστος Σαραμούρτσης. Ο Χρήστος Σαραμούτσης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη Ανθρώπων Έργα και τον δήμαρχο Παντελή Τσακίρη. Στην δημόσια δήλωσή του αναφέρει:


"ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

Αγαπητοί μου συμπολίτες ,Φίλες και φίλοι …
Την άνοιξη του 2019 ανακοίνωσα την πρόθεση μου να μπω στον αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών με μία ομάδα νέων και δραστήριων ανθρώπων κατοίκων της νεοχωρούδας ιδρύοντας το ΓΕ.ΝΕ.ΣΗ με σκοπό και όραμα την Αναγέννηση της Νεοχωρούδας. Μας εμπιστευτήκατε και τα τρεισήμισι χρόνια που ακολούθησαν παρόλες τις δυσμενείς και πρωτόγνωρες συγκυρίες που όλοι βιώσαμε, έγιναν πολλά που άλλαξαν το τοπίο στην περιοχή μας.
Σήμερα σας κοιτώ στα μάτια με υπευθυνότητα, με ειλικρίνεια με καθαρή συνείδηση.
Καταφέραμε σε αυτά τά δύσκολα χρόνια να πραγματοποιήσουμε πολλές από τις εξαγγελίες μας.
* Ανακαινίσαμε το γραφείο της Κοινότητας, προσπαθήσαμε να εξυπηρετήσουμε όλους εσάς που ζητήσατε τη βοήθεια μας.
*Ήμουν παρών όποτε μου ζητήθηκε. Το γραφείο της Κοινότητας ήταν πάντα ανοιχτό για όλους από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των συμπολιτών.
*Το αίσθημα προσφοράς στους συγχωριανούς και η ικανοποίηση πληθώρας αιτημάτων τους ήταν προτεραιότητα μας .
*Με συνεχείς πιέσεις, συζητήσεις, συναντήσεις και πρόγραμμα, με το Δήμαρχο μας Παντελή Τσακίρη θέσαμε προτεραιότητα την νέα πηγή υδροδότησης του χωριού, ως πρώτο βήμα για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος. Η νέα γεώτρηση είναι έργο και μέχρι σήμερα, παρόλες τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ελάχιστες διακοπές νερού μας ταλαιπώρησαν και αυτές αφορούσαν βλάβες του δικτύου.
*Επόμενα βήματα στην νέα πενταετία η τελική επίλυση της υδροδότησης με αποκατάσταση δικτύου και νέες πηγές υδροδότησης.
*Πραγματοποιήθηκε το έργο της αποκατάστασης του Πνευματικού μας κέντρου, του πνεύμονα του πολιτισμού, μαζί με το έργο της ανάπλασης της πλατείας δίνοντας νέα όψη στο χωριό μας, που όλοι οι κάτοικοι μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν.
* Ανακαινίσαμε και περιποιηθηκαμε το πάρκο προς τον δρόμο της Αγίας Παρασκευής, με νέες εγκαταστάσεις και φωτισμό. Με το έργο αυτό δώσαμε ζωή και ανάπτυξη στην περιοχή.
* Κανένας δρόμος στο σκοτάδι, φωτισμός παντού. Αδιάλειπτη προσπάθεια για τον φωτισμό σε κάθε στενό, σε κάθε δρόμο. Φωτισμός στην στροφή Νεοχωρούδας μετά από πολλά χρόνια.
* Συνεχές ενδιαφέρον και προσπάθειες για την διατήρηση της ευπρέπειας και καθαριότητας των Κοιμητηρίων της Νεοχωρούδας.
* Τοποθετήσαμε πινακίδες ορίου ταχύτητας και καθρέπτες σε επικίνδυνες στροφές μεριμνώντας την ασφάλεια των πολιτών.
* Μέσα από εθελοντικές δράσεις και αγάπη για τον τόπο, καθαρίσαμε, βάψαμε και στολίσαμε σημεία του χωριού μας , όπως, κτήρια, βρύσες, πεζοδρόμια, στάσεις.
Δημιουργήσαμε σελίδα ΓΕ.ΝΕ.ΣΗ στα social media για ταχύτερη εξυπηρέτηση, άμεση επικοινωνία και καταγραφή προβλημάτων και απόψεων, πληροφόρηση δράσεων και ανακοινώσεων.
Με Ατέλειωτες ώρες εργασίας προχωρήσαμε και καταθέσαμε φάκελο για την ονοματοδοσία των δρόμων του χωριού μας. Με την υποστήριξη του Δήμου η ονοματοδοσία είναι γεγονός, είναι έργο. Μετά την έγκριση της αρμόδιας επιτροπής αναμένουμε την τοποθέτηση πινακίδων ώστε ένα τόσο σημαντικό έργο για τον τόπο να ολοκληρωθεί.
* Με αίσθημα σεβασμού στο περιβάλλον πραγματοποιήσαμε δενδροφυτεύσεις σε συνεργασία με εθελοντές κατοίκους του χωριού μας.
* Ήμασταν παρόντες σε αναζητήσεις αδέσποτων, δώσαμε φιλοξενία, τροφή, νερό στους αδέσποτους φίλους μας.
**Στις νέες δημοτικές εκλογές τον ερχόμενο Οκτώβριο ένας καινούριος ορίζοντας με νέες προκλήσεις ανοίγεται μπροστά μας. Ολοι εμείς στο Γέ.νε.ση συνεχίζουμε με αμείωτη προσπάθεια, με γνώσεις, με εμπειρία.
Εγώ ο Σαραμουρτσης Χρήστος του Παύλου, ως επικεφαλής του ΓΕ.ΝΕ.ΣΗ, θέτω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος στο ανθρώπων έργα με υποψήφιο δήμαρχο τον Παντελή Τσακίρη.
Η μέχρι σήμερα συνεργασία μας υπήρξε εποικοδομητική με όλα αυτά τα έργα που έγιναν στην Νεοχωρούδα και απολαμβάνουμε όλοι. Είμαι σίγουρος ότι με το ίδιο πνεύμα αλληλοϋποστήριξης και κατανόησης, μπορούμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας με πολλά περισσότερα έργα.
Ο Παντελής Τσακίρης με εμπνέει με τους στόχους του, την ευρυμάθειά του, τον προσιτό χαρακτήρα του.
Με την υποψηφιότητά μου ως δημοτικού συμβούλου θα μπορέσω να αποδώσω σε ενδιαφέροντες τομείς από νέο μετερίζι.
Είμαι έτοιμος να εργαστώ και το έχω αποδείξει.
Γνωρίζω καλά το Δήμο μας και τα προβλήματα του, έχω προτάσεις για την αναβάθμιση του.
1) Αγροτική οδοποιία
2) νέα κοιμητήρια στις Δημοτικές Κοινότητες που το έχουν ανάγκη.
3) νέες επεκτάσεις
4) αποκατάσταση οδικού και υδροδοτικού δικτύου
5) επέκταση ηλεκτροφωτισμού
6) Νέα πεζοδρόμια
7) χώροι αθλοπαιδιών
8) καθαρισμός ρεμάτων
9) ανάδειξη κτιρίων και γηπέδων

θα φροντίσω να αναδειχθούν και να επιλυθούν όπως το έχω αποδείξει.

Τα κοινωνικά θέματα θέματα, τρίτης ηλικίας, νέας γενιάς, ευπαθών ομάδων, είναι στις προτεραιότητες μου. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το κοινοτικό συμβούλιο για την άψογη συνεργασία, να τους ευχηθώ καλό και έντιμο αγώνα.
Με διάθεση για προσφορά, με την εμπειρία και τις γνώσεις, μαζί με τον Παντελή Τσακίρη συνεχίζουμε τα έργα, "ανθρώπων έργα". Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συγχωριανούς μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Νιώθω περήφανος γιατί μπορώ Νά Κοιτώ στα μάτια τον καθένα και την καθεμία από εσάς με ειλικρίνεια, για ότι έπραξα αυτά τα τρεισήμισι χρόνια.
Με θάρρος, διάθεση για προσφορά και γνώση ζητώ την υποστήριξή σας για να συνεχίσουμε στο φως του πολιτισμού στο φως των έργων στο φως της ανάπτυξης.
Ειμασταν μαζί 24ωρες το 24ωρο, για οτιδήποτε σας απασχολούσε, σας προβλημάτιζε, σας ανησυχούσε.
Ειμασταν μαζί , έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε, πλημμύρες, διακοπές ρεύματος, πυρκαγιές, χιόνια, καθαριότητα.
Όλα αυτά τα έργα έγιναν με αγάπη για τον τόπο , πολλή προσπάθεια, κόπο και πολλές ώρες ενασχόλησης.
Είμαστε περήφανοι για το έργο μας.
Ο τόπος χρειάζεται επιτέλους εκείνους , που και θέλουν και μπορούν.
Δεν έχουμε άλλο περιθώριο με τα πεζά και τα λίγα.
Με θάρρος, διάθεση για προσφορά και γνώση των προβλημάτων της περιοχής, ζητώ εγώ ο ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ την υποστήριξή σας.
Γιατί έχω τη γνώση, γιατί μπορώ, γιατί το έχω αποδείξει."

Δείτε το video της δήλωσης ΕΔΩ




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!