Ο Αθ. Μοσχόπουλος, πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, υποψήφιος με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

 


Ο Αθ. Μοσχόπουλος, πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, υποψήφιος με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, Αθανάσιος Μοσχόπουλος, που διακρίνεται για την εργατικότητα και την προσφορά του στον τόπο, ανακοινώνει ότι ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου στηρίζει τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα».

Ειδικότερα, ο κ. Μοσχόπουλος αναφέρει: «Μέσα σε τέσσερα χρόνια, δύο εκ των οποίων βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την πανδημία, στο χωριό μας, στο ιστορικό Μελισσοχώρι, έγιναν τόσα έργα που ποτέ άλλοτε δεν είχαν γίνει στο παρελθόν. Ο τόπος μας μετατράπηκε σε εργοτάξιο και σύντομα όλοι θα χαιρόμαστε σημαντικές υποδομές, όπως το δίκτυο αποχέτευσης, η νέα πλατεία, το γήπεδο 5Χ5 και τόσα άλλα. Για να γίνουν τα έργα στον τόπο μας είχαμε μια άριστη και εποικοδομητική συνεργασία με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη. Στις εκλογές του Οκτωβρίου προχωράμε μαζί για να συνεχίσουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα έργα που θα αναβαθμίσουν το Μελισσοχώρι και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων. Στις εκλογές θα είμαι υποψήφιος με την παράταξη «Ανθρώπων Έργα» και σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να κάνουμε το Μελισσοχώρι καλύτερο. Προχωράμε δυναμικά για ακόμη περισσότερα Ανθρώπων Έργα!»

«Υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε στην παράταξη ''Ανθρώπων Έργα'' τον Αθανάσιο Μοσχόπουλο. Τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε στενά και τώρα ενισχύουμε ακόμη περισσότερο τη συνεργασία μας, με στόχο να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το Μελισσοχώρι προς όφελος των κατοίκων. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!», τονίζει ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», Παντελής Τσακίρης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!