Στέργιος Καλόγηρος: Συνάντηση με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα

 

Στέργιος Καλόγηρος: Η Θεσσαλονίκη θα είναι η πιο βρώμικη πόλη στην Ελλάδα, εάν δεν αλλάξει η Διοίκηση του Δήμου.

Συνάντηση με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα

 

Τα γραφεία του Συλλόγου Εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέργιος Καλόγηρος, όπου και συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη – Μακεδονία – Στέργιος Καλόγηρος» ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κωνσταντίνο Φουντούκη και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργαζόμενοι ανέφεραν ότι η Διοίκηση του Δήμου δεν τους παρέχει μέσα ατομικής προστασίας με αποτέλεσμα να έχουν πολλαπλασιαστεί τα εργατικά ατυχήματα. Παράλληλα, επεσήμαναν ότι δεκάδες οχήματα της υπηρεσίας είναι ακινητοποιημένα λόγω βλάβης και στην πραγματικότητα λιγότερα από τα μισά αυτοκίνητα είναι ενεργά στην αποκομιδή των σκουπιδιών.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέργιος Καλόγηρος άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των εργαζομένων και υπογράμμισε την άμεση ανάγκη προσλήψεως προσωπικού, αλλά και οικονομικής επιβράβευσης των εργαζομένων οι οποίοι  χωρίς μέσα προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιπλέον, ο κ. Καλόγηρος τόνισε ότι αν δεν αλλάξει η διοίκηση, σύντομα το πρόβλημα με την καθαριότητα θα γιγαντωθεί και θα γίνει μη αναστρέψιμο, με αποτέλεσμα η Θεσσαλονίκη να είναι η πιο βρώμικη πόλη στην Ελλάδα.

 

 Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!