Ωραιόκαστρο: 11 νέοι υποψήφιοι με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

 


11 νέοι υποψήφιοι με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

Με ακόμη 11 αξιόλογους και ικανούς ανθρώπους που επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο ενισχύεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τους (αλφαβητική σειρά) Ανδρεάδου Γεωργία, Καβατζικλή Στυλιανή, Καρκάδα Βάσω, Κατσαούνη Γεώργιο, Μπόζια Έφη, Ράπτη Πασχάλη, Ρήγα Ιωάννα, Σκουντούρογλου Χρυσούλα, Σωτηρίου Νέστορα, Τελιούση Σταυρούλα και Χαράλαμπο Χαραλαμπίδη.

Ακολουθούν βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων:

 

Ανδρεάδου Γεωργία

«Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Ωραιοκάστρου με την παράταξη "Ανθρώπων Έργα", που εκπροσωπείται από τον δήμαρχό μας, Παντελή Τσακίρη, έναν άνθρωπο άξιο, ικανό και πάντα πρόθυμο να συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο στα κοινά και να βοηθήσει τους συνδημότες του. Έτσι, θα ήθελα με την δική σας βοήθεια να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι σε αυτήν την τόσο ωραία και ανιδιοτελή προσπάθεια.

Κατοικώ στο Ωραιόκαστρο εδώ και 30 χρόνια. Είμαι πτυχιούχος κομμωτικής και λογιστικής, ενώ μιλάω αγγλικά και γαλλικά.  Είμαι ιδιωτική υπάλληλος στο χώρο του hair styling, παντρεμένη με τον επιχειρηματία Σωτήριο Δάνη και έχουμε δύο παιδιά, την Ασπασία Δάνη, φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και την Δήμητρα Δάνη, μαθήτρια Γ' τάξης Λυκείου».

 

Καβατζικλή Στυλιανή

«Ήρθε η ώρα και εγώ να υποστηρίξω τον αγώνα του δημάρχου μας, Παντελή Τσακίρη, που είναι ένας άνθρωπος νέος, εργατικός, ειλικρινής, ακούει και βλέπει τα προβλήματα των συνδημοτών μας, αλλά πάνω από όλα έχει θέληση και αγάπη για αυτό που κάνει. Σε 4 χρόνια, τα δυο από τα οποία ήταν χρόνια μιας παγκόσμιας πανδημίας, έχει κάνει τον Δήμο μας πιο σύγχρονο, πιο λειτουργικό και μπήκαν γερά θεμέλια για να συνεχίσει την βελτίωση και την αναβάθμιση του Δήμου μας. Θα είμαι μαζί του σε αυτόν τον αγώνα ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Δρυμού, για να συμβάλω και εγώ στην βελτίωση αυτή. Κατοικώ στον Δρυμό τα τελευταία 20 χρόνια, είμαι παντρεμένη με τον Στέλιο Κούμα, μητέρα δυο παιδιών και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος».

 

Καρκάδα Βάσω

«Γεννήθηκα στο Καζακστάν και κατοικώ στη Νεοχωρούδα. Σπούδασα μανικιούρ, πεντικιούρ, ονυχοπλαστική. Έχω εργαστεί στο Αμερικανικό Κολέγιο, σε καταστήματα εστίασης και στην εταιρεία ''mfs''. Είμαι μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 11 χρονών και έξι μηνών.

Είμαι υποψήφια με τον Παντελή Τσακίρη γιατί πιστεύω ότι είναι ο άνθρωπος που μετατρέπει τα λόγια σε έργα κι αυτό το βλέπουμε όλοι μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, καθώς έγιναν στον τόπο μας τόσα έργα που ποτέ άλλοτε δεν είχαν γίνει στο παρελθόν. Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να συμμετάσχω και εγώ και έτσι ζητώ την στήριξή σας με την ψήφο σας».

 

Κατσαούνης Γεώργιος

«Κατοικώ στο Ωραιόκαστρο. Είμαι πτυχιούχος ΤΕΙ λογιστικής και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα στο λογιστικό τμήμα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από νεαρή ηλικία, καθώς διετέλεσα πρόεδρος στο Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Καλλιθέας. Επίσης υπήρξα μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ποδοσφαίρου και στον πολιτιστικό σύλλογο. Είμαι μέλος της χορευτικής ομάδας του συλλόγου και εθελοντής αιμοδότης.

Καταρχάς, θέλω να επισημάνω την αγάπη μου για την τοπική κοινότητα όπου ζω τον Πεντάλοφο. Είμαι γεννημένος και μεγαλωμένος εδώ και έχω δει τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως κοινότητα. Θέλω να συμβάλω στην ανάπτυξη και την ευημερία της τοπικής μας κοινωνίας και να βοηθήσω στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους μας. Δεύτερον, θέλω να φέρω νέες ιδέες και προοπτικές στον τοπικό μας συμβούλιο. Πιστεύω ότι η καινοτομία και η δημιουργικότητα είναι κρίσιμες για την ανάπτυξη μιας κοινότητας και θα εργαστώ για να προωθήσω νέες ιδέες και προγράμματα που θα οδηγήσουν σε μια πιο δυναμική και ανταγωνιστική τοπική οικονομία. Τρίτον, θέλω να είμαι η φωνή των πολιτών μας. Να συνεχίσω ακόμη περισσότερο να επικοινωνώ με τους κατοίκους μας, να ακούω τις ανησυχίες και τις απόψεις τους και να εργάζομαι για να ανταποκριθώ σε αυτές. Να είμαι προσβάσιμος και ανοιχτός σε όλες τις ιδέες και τις προτάσεις.

Είμαι υποψήφιος με τον Παντελή Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα» επειδή πιστεύω ότι έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά και τις ικανότητες για να ηγηθεί της τοπικής μας κοινότητας και να επιτύχει τους στόχους που έχουμε θέσει. Ως δήμαρχος έχει προσφέρει πολλά στην κοινότητά μας μέσω της εμπειρίας του και της δέσμευσής του για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Έχει επίσης δείξει ότι είναι αφοσιωμένος στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και την προώθηση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας. Επιπλέον, έχει δείξει ότι είναι προσβάσιμος και ανοιχτός στις απόψεις και τις ανησυχίες των πολιτών. Είναι ένας αξιόπιστος και αποτελεσματικός ηγέτης που θα εργαστεί σκληρά για να επιτύχει τους στόχους μας και να διασφαλίσει την ευημερία της κοινότητάς μας.

Συνολικά, πιστεύω ότι ο Παντελής Τσακίρης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ηγηθεί της τοπικής μας κοινότητας και να επιτύχει τους στόχους μας και για αυτό τον στηρίζω και είμαι και εγώ μαζί του υποψήφιος κοινοτικό σύμβουλος Πενταλόφου».

 

Μπόζια Έφη

«Γεννήθηκα στη Νεοχωρούδα, ένα μέρος που λατρεύω και ζω σε αυτό μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτη ΕΠΑΛ στον Τομέα  Ιατρικών Βιολογικών Εργαστηρίων και πτυχιούχος τμήματος Οδοντοτεχνίας ανώτερης εκπαίδευσης. Εργάστηκα στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου και στο πρώην νοσοκομείο "Β'  ΙΚΑ Παναγία" Θεσσαλονίκης.  Επί διετίας βρισκόμουν στο τμήμα πωλήσεων της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ ως Ιατρικός Επισκέπτης. Στη συνέχεια, αλλάζοντας πορεία, εργάζομαι επί 29 συναπτά έτη στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ. Παράλληλα, παρακολούθησα ιδιωτικές σπουδές ζωγραφικής που είναι για μένα πηγή έκφρασης και επικοινωνίας με τους ανθρώπους. Είμαι διδάσκουσα στο τμήμα Ζωγραφικής Ι.Ν Αγίου Νικολάου Νεοχωρούδας, έχοντας μια υπέροχη ταλαντούχα ομάδα. Έχω διατελέσει μέλος του συμβουλίου στον Π.Σ Νεοχωρούδας "Ο Μέγας Αλέξανδρος", όπως και ταμίας στο σύλλογο γυναικών Ωραιοκάστρου ''Η Αρίστη", όπου είμαι από τα ιδρυτικά μέλη.

Ως ενεργός πολίτης, δέχθηκα με χαρά το 2019, την πρόταση του σημερινού Προέδρου  κ. Σαραμούρτση Π. Χρήστου στον ανεξάρτητο τότε συνδυασμό ΓΕ.ΝΕ.ΣΗ Νεοχωρούδας, εκτελώντας θητεία ως Κοινοτική Σύμβουλος. Έχοντας μια δύσκολη τετραετία λόγω πανδημίας, αλλά και άριστη συνεργασία τόσο μεταξύ μας ως τοπικό συμβούλιο, αλλά και με τον Δήμαρχο κ. Παντελή Τσακίρη και όλη την διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου, αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές του Οκτωβρίου για το τοπικό συμβούλιο Νεοχωρούδας και να στηρίξω τον συνδυασμό ''Ανθρώπων Έργα'', θεωρώντας ότι πρέπει να υπάρχει μια φυσική συνέχεια στην πορεία των ήδη δρομολογηθέντων έργων, αλλά και νέων που είναι υπό σκέψη, για τη βελτίωση της τοπικής κοινωνίας μας, ανεβάζοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών της.

Ευχαριστώ πολύ για την μέχρι τώρα  εκτίμηση των συμπολιτών μας, ζητώντας εκ νέου την στήριξη τους για μια πορεία ακόμα πιο δυναμική, αποτελεσματική και ώριμη. Προχωράμε πάντα μπροστά!

Γιατί με τον Παντελή Τσακίρη; Γιατί είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής πρώτα από όλα, δίκαιος, που ξέρει τι ακριβώς χρειάζεται ο Δήμος για να ξεχωρίσει κάνοντας την διαφορά,  έχοντας τις απαραίτητες σπουδές, γνώση και σωστούς συνεργάτες ώστε να υλοποιηθεί το όραμα όλων μας για έναν Δήμο Ωραιοκάστρου δυνατό».

 

Ράπτης Πασχάλης

«Μεγάλωσα και κατοικώ στην Νεοχωρουδα. Είμαι 22 ετών και είμαι φοιτητής στο τμήμα Λογιστικής και Πληροφοριακών Συστημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το μπάσκετ, έχοντας παίξει και σε ομάδες του Δήμου Ωραιοκάστρου. Από μικρός μου άρεσε ο εθελοντισμός. Ύστερα από 4 χρόνια είμαι ξανά υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Νεοχωρούδας. Για να βοηθήσω το χωριό μου να αναπτυχθεί, όπως του αξίζει δημιουργώντας τις συνθήκες ώστε να ζούμε όλοι σε ένα μέρος ευημερίας.

Ακολουθώντας έναν άξιο άνθρωπο, τον Παντελή Τσακίρη, έχοντας τη σιγουριά ότι με σταθερά βήματα θα οδηγήσει τον τόπο μας σε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, έχοντας όραμα όχι μόνο για το τώρα,  αλλά και για το μέλλον όλων των νέων ανθρώπων όπως εγώ. Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε ''Ανθρώπων Έργα''».

 

Ρήγα Ιωάννα

«Από την αρχή είχα ξεχωρίσει τον Π. Τσακίρη ως άξιο δήμαρχο και τα έργα του το επιβεβαιώνουν. Με τιμά ιδιαίτερα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Ανθρώπων Έργα" και με καθιστά υπεύθυνη για τον τόπο μου, το Μελισσοχώρι.

Είμαι μέλος στο Δ. Σ. του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Μελισσοχωρίου και ενεργό μέλος της χορωδίας του. Επίσης, είμαι μέλος της Μορφωτικής και Πολιτιστικής Κίνησης Νέων Μελισσοχωρίου, ενός συλλόγου που με την απόλυτη συνεργασία της χοροδιδασκάλου μας αναβιώνουμε και αναπαριστούμε τα ήθη και έθιμα του χωριού μας. Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Μπάμπαλα και τα τελευταία 20 χρόνια μένω στο Μελισσοχώρι. Ως μητέρα και γιαγιά βασική μου προτεραιότητα είναι, να πιστέψουν οι νέοι του τόπου ότι υπάρχει η ασφάλεια και οι υποδομές για να δημιουργήσουν και να επενδύσουν στο χωριό μας.

Δεσμεύομαι να συνεχίσει η ανάπτυξη που έχει επιφέρει μέχρι στιγμής ο δήμαρχος μας και κύριο μέλημά μου είναι η λύση των προβλημάτων, βάζοντας μπροστά, πάντα το καλό του τόπου. Αυτός είναι και ο λόγος που ζητώ την υποστήριξη σας στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου».

 

Σκουντούρογλου Χρυσούλα

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Φιλαδέλφεια. Είμαι παντρεμένη και έχω ένα παιδί. Έχω πτυχίο κομμωτικής και αισθητικής και κατέχω κρατική πιστοποίηση ηλεκτρονικού εμπορίου. Δούλεψα στην εταιρία Christodoulos Hair and Beauty στο Birmingham στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου και ζούσα με την οικογένειά μου. Αργότερα εργάστηκα στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσαμε με καφέ και κρύα κουζίνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να δω να εξελίσσεται. Στηρίζω τον Παντελή Τσακίρη γιατί είναι ο μόνος που έκανε πραγματικό έργο στον τόπο μου και τα λόγια του γίνονται έργα».

 

Σωτηρίου Νέστορας

«Είμαι υποψήφιος στα 22 μου χρόνια μαζί με τον δήμαρχο Παντελή Τσακίρη, με μεγάλη όρεξη για δουλειά και βελτίωση. Με πολλά χρόνια παρουσίας στον δημόσιο βίο, έχει αποδείξει την ικανότητά του να διαχειρίζεται προκλήσεις και να προάγει την ανάπτυξη. Επιπλέον, μοιράζεται την ίδια όρεξη με εμένα για την βελτιστοποίηση του χωριού μας, και αυτός ο συνδυασμός εμπειρίας και νέου αίματος είναι η ιδανική συνταγή για μια καλύτερη τοπική κοινότητα».

 

Τελιούση Σταυρούλα

«Γεννήθηκα στις 3 Ιουλίου 1992 και είμαι κάτοικος Νεοχωρούδας. Αποφοίτησα από Επαγγελματικό Λύκειο και έχω πτυχίο βοηθός βρεφονηπιοκόμου. Επιπλέον, παρακολούθησα μαθήματα πληροφορικής και έχω πάρει το πιστοποιητικό Clobal Intermediate.

Είμαι μέλος της θεατρικής ομάδας και των παραδοσιακών χορών. Για 4 χρόνια βρισκόμουν στο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας και ήμουν υπεύθυνη αιμοδοσίας, παραδοσιακών χορών, ιματιοθήκης και χορωδίας. Σήμερα εξακολουθώ να συμμετέχω εθελοντικά στις δράσεις που διοργανώνονται.

Αποφάσισα να επιλέξω την παράταξη ''Ανθρώπων Έργα'' με δήμαρχο τον Παντελή Τσακίρη, διότι είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα. Πιστεύω ακράδαντα πως προσπαθεί για το καλύτερο. Έτσι, κι εγώ από τη δική μου μεριά, θα συμβάλλω όσο μπορώ για το καλό του τόπου μας».

 

Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης

«Γεννήθηκα στις 19 Μαΐου 2000 και είμαι κάτοικος Μελισσοχωρίου. Είμαι απόφοιτος της σχολής Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Λατρεύω τον αθλητισμό, για αυτό παίζω ερασιτεχνικά στην τοπική ομάδα του χωριού "Μέγας Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου", όπου είμαι και προπονητής ακαδημιών. Εργάζομαι στον χώρο της εστίασης.

Αν και δεν είμαι "Μπαλτζανός", αγαπώ το χωριό που με μεγάλωσε και θεωρώ χρέος μου να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να συνεισφέρω στην βελτίωση του τόπου μου. Καθημερινά έρχομαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την περιοχή μας, συζητώ και αφουγκράζομαι τους προβληματισμούς τους και θέλω να είμαι μέρος της προσπάθειας που γίνεται για την επίλυση τους.

Πιστεύω στον Παντελή Τσακίρη γιατί δεν έμεινε σε απλές υποσχέσεις αλλά προχώρησε σε σύνθετα και σημαντικά έργα, τα οποία είναι μόνο η αρχή. Έχει όραμα για ένα καλύτερο Μελισσοχώρι και θέλω να είμαι αρωγός στην υλοποίηση των όσων θέλει να πετύχει».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!