Αναβάλλεται λόγω βροχής η συναυλία του Πάνου Μουζουράκη στο Φράγμα της Θέρμης για την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου

 


ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΩΝ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 

        ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ         

 

Ενημερώνουμε ότι η συναυλία του Πάνου Μουζουράκη στο Φράγμα της Θέρμης που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, αναβάλλεται λόγω βροχών και άστατων καιρικών φαινομένων για την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου.

·  Τα δελτία εισόδου – εισιτήρια τα οποία έχει στα χέρια του το κοινό εξασφαλίζουν το δικαίωμα εισόδου στον χώρο, την ίδια ώρα, η οποία αναφέρεται σε αυτό.

·  Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η συναυλία έχει φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα ενισχύσουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

·  Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν δεν παρευρεθείτε και παρόλα αυτά επιθυμείτε τα χρήματά σας να ενισχύσουν το Ελληνικό Παιδικό a.giannakidis23@gmail.com Χωριό στο Φίλυρο στο mail kepothe@otenet.gr

·  Εάν επιθυμείτε ακύρωση εισιτηρίων και επιστροφή χρημάτων να επικοινωνήσετε με το παρόν email kendropolitismoupkm@gmail.com μέχρι την Τετάρτη 6/9. 

 

 

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ     

ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ    

Ώρα έναρξης: 20:30

 

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΗΣ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!